Betöltés...

Kössön biztosítást! Befektetési lehetőségek 4-8%-os hozammal

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Biztosítást keres? Befektetné pénzét 4-8%-os hozammal? Esetleg jó lenne egyszerre mindkettő?
Akkor jó helyen jár!
Mindketten tudjuk, hogy az életünk egyik legfontosabb eleme, az a vagyonunk megőrzése, biztosítása, és gyarapítása!
Jármű? Családi ház? Társasház? Panel vagy tégla lakás? Garázs? Teljesen mindegy, mindenre tudunk megoldást találni.
Mit gondol milyen lesz Magyarország gazdasága, amikor Ön nyugdíjba megy? Ki tudná Önnek termelni azt az összeget az ország, amivel Ön elégedett lenne minden hónapban? Tudta, hogy az északi országokban nincsen nyugdíj, és az emberek maguknak gyűjtenek össze több tíz millió Ft-ot? Teremtse meg a nyugdíjas évei anyagi biztonságát már most, vegye igénybe a 20% adójóváírást évente maximum 130 000 Ft értékben, miközben a biztonságba helyezett megtakarítási díjrésze folyamatos befektetési egységeken nyugszik, amely kamata, akár 4-8% is lehet!
Autóra, lakásra, vagy netán házra gyűjtene? Gondolkozzon nagyban, és mi segítünk Önnek az álmokat valóra váltani!
Mindannyian tudjuk, hogy a bankok manapság nem adnak 1-2,5% -nál több kamatot. Miközben kamatozik a pénzünk, valójában értékét őrzi meg, mivel az infláció Magyarországon 2017-ben 2,5% volt, és ekkor még nem beszéltünk a banki költségekről.
Válasszon egy olyan befektetést, ahol Ön dönti el, hogy mekkora kockázatot vállal, és milyen hosszú távra. Egyszeri összeget kamatoztatna? Vagy rendszeresen takarékoskodna? Mindenre találunk megoldást! Tegye meg most az első lépést, hogy megtudja, hogyan tehet szert 4 vagy akár 8%-os hozamra!
Nem utolsó sorban gondoljon az Ön és családja egészségére és biztonságára! Kössön egyénre szabható biztosítást, egyénre szabott összegekkel, és biztosítási díjjal!
Gondolom felteszi magának a kérdést, hogy minek nekem egészség és baleset biztosítás, hiszen van külön erre a célra félre tett pénzem. De mennyivel lenne jobb, ha egy baleset után (ami lehet nem is Önön múlik) nem a félre tett pénzéből épülne fel, és élné fel, hanem a Generali által nyújtott támogatásból, ami akár több száz ezer, illetve millió is lehet?
Sok minden eszébe juthat most, de gondolom az első az, hogy Nálam nem aktuális a biztosítás, esetleg a megtakarítás!
Gondolja át! A biztosítás mind addig aktuális, ameddig nem aktuális, mert utána már nem tudunk segíteni Önnek!
Amennyiben rólam szeretne többet megtudni, kérem kattintson a részletes bemutatkozás linkre!
Ha úgy gondolja, érdemes megállni ebben a rohanó világban egy kötetlen beszélgetésre egy finom kávé mellett, akkor keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:
toth.benjamin@generalimail.hu
+36-70-677-9733

Én egyetlen egy biztosító nevében sem fogok Önnek bizalmatlansági, vagy bizalmi nyilatkozatot tenni, és ezt nem is várom el, hogy Ön tegye, de hogyha találkozunk, akkor egy fél óra után elfogja tudni dönteni, hogy bennem megbízik-e vagy sem, és ha igen, akkor onnantól kezdve lesz egy beépített embere a biztosítási piacon.
Keressen bizalommal, és ígérem, találunk megoldást!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Veszprém
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Ingyenes szolgáltatások
 
Eddig megtekintették 296 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Kössön biztosítást! Befektetési lehetőségek 4-8%-os hozammal" című hirdetést látja. (fent)