Betöltés...

Esküvői filmezés és fényképezés ajándékba

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Itt a nagy nap és rengeteg a kiadás?
Ne törd a fejed még a filmezés és képek miatt is.

Most ingyen készítünk nektek esküvői albumot.

Hogy mit kérek én cserébe? Ez egy remek gyakorlási lehetőség számomra és referencia gyűjtés, tehát csak a hozzájárulásotokat, hogy facebook és instagram oldalamon közzétehessek néhány képet amihez ti is hozzájárultok.

Amit egy ilyen ajándék csomag tartalmaz:

Az előkészületeknél és a ceremónia ideje alatt kép és videó is készül, a videó nyersanyagát és egy megvágott, zenés rövid filmet is kaptok. Ezenkívül lehetőségetek van egy fotózásra egy általatok választott helyen.

Amatőrök vagyunk, de mindent megteszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból is és belőletek is. És nem utolsó sorban egy nagy segítség lehet nektek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot itt vagy emailben, írd le álmaidat és vágyaidat meg persze a telefonszámodat és mi felvesszük veled a kapcsolatot és mindent megbeszélünk! :)

Az elkészült képeket és videókat pedig 1 maximum 2 héten belül emailben, cd-n, pendriveon vagy amilyen formában csak szeretnétek eljuttatjuk hozzátok!

Magyarország egész területén rendelkezésetekre állunk, külföldi esküvő esetén is, de ez esetben az utazási költségeket nem tudjuk vállalni.

Valamint lehetőségetek van arra is, hogy egész este a rendelkezésetekre álljunk, de ez esetben becsületkassza lép érvénybe. Ha nem vagytok megelégedve velünk, természetesen nem kell kifizetnetek, ha viszont tetszik amit kaptok a számotokra megengedhető/megfelelő összeggel kérünk támogassatok.

Nagy szeretettel várjuk megkereséseiteket! :)

nagy.fanni.noemi@gmail.com

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: X. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Ingyenes szolgáltatások
 
Eddig megtekintették 308 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Esküvői filmezés és fényképezés ajándékba" című hirdetést látja. (fent)