Betöltés...

Irodaköltöztetés Budapest- www.koltoztetes-aruszallitas.info

Irodaköltöztetés Budapesten - szolgáltatás színvonalasan és a leggyorsabban.
Az irodák és irattárak költöztetése szervezettséget, szakértelmet és rugalmasságot kívánó feladat.
A gyakorlatlanság, képzetlen szállítómunkások, a csomagoló és védőanyagok hiánya károkat, veszteséget okoz a költöző cégnek, irodának vagy éppen vállalatnak.
Vállalatunk közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a közületi és lakossági költöztetés, szállítás terén.
Így biztosak lehetnek abban, hogy épségben, sértetlenül és gyorsan érkeznek meg a bútorok, irodai műszaki berendezések, iratanyagok az új irodába.
A kisebb irodák költöztetésére az óradíj a legmegfelelőbb ajánlat, de a nagyobb volumenű szállításoknál érdemes előzetes munkafelmérést és árajánlatot kérni cégünktől.
Így képet kaphatunk a szállított bútorzat, műszaki berendezések, iratanyagok mennyiségéről, láthatjuk, hogy mennyi bútort, irattartó állvány, Salgó polcot kell szét - illetve összeszerelni.
Archívumok, iratanyagok sorrendtartásos szállítására költöztetődobozokat is tudunk biztosítani, a szállítómunkásaink gyakorlottan elvégzik az iratanyagok dobozolását, illetve kihelyezését.
Az irodabútorok, műszaki berendezések szállításához díjmentesen biztosítunk Stretch fóliát, így sérülésmentesen tudjuk őket elszállítani a lerakóhelyre.
Igény esetén légpárnás fóliát is tudunk biztosítani, de azt beszerzési áron számoljuk fel.
Nem mindegy, hogy mennyi kiesést jelent egy cég vagy vállalkozás számára az irodák átköltöztetése.
Éppen ezért cégünk alkalmazkodik a megrendelőkhöz, és akár hétvégén vagy éppen éjszaka is elvállaljuk az irodák átköltöztetését, szállítását.
Így a közületek - irodák folyamatosan biztosítani tudják a munkavégzést, és akár már a hétfői napon, az új helyen tudnak kezdeni az alkalmazottak.
És az sem elhanyagolható, hogy így anyagilag is jobban járnak, kevesebb a kiesés a munkából.
A szállításokra több típusú és méretű teherautókat tudunk biztosítani, melyek minden szükséges eszközzel fel vannak szerelve.
Igény esetén biztosítani tudunk: emelőhátfalast - 3,5 - 7,5 - 12 - 18 tonnás teherautókat, ha szükséges, akkor a behajtási engedélyeket online intézzük.
A szállítómunkásaink gyakorlottak, körültekintően és lendületesen végzik a munkájukat.
Tisztában vannak azzal, hogy a költöztetés bizalmi munka, és mindig szem elött tartják a megrendelők elvárásait.
Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info-t, itt a referenciáinkat megtalálhatja.
Ha bármi kérdés merülne fel az irodaköltöztetéssel vagy az árakkal kapcsolatban nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a
+36702691629 - et.
http://koltoztetes-aruszallitas....
Adatlap
Ár: 9.000 Ft
Település: XIV. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szállítás, költöztetés
Extrák: díjmentes költöztető dobozok, stretch fólia, bútorszerelés,
 
Feladás dátuma: 2019.11.23
Eddig megtekintették 215 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Költöztetés - Áruszállítás infó
Irodaköltöztetés Budapest- www.koltoztetes-aruszallitas.info Irodaköltöztetés Budapest- www.koltoztetes-aruszallitas.info Irodaköltöztetés Budapest- www.koltoztetes-aruszallitas.info Irodaköltöztetés Budapest- www.koltoztetes-aruszallitas.info Irodaköltöztetés Budapest- www.koltoztetes-aruszallitas.info
Lehetőségek
Megosztók

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Irodaköltöztetés Budapest- www.koltoztetes-aruszallitas.info" című hirdetést látja. (fent)Ingyenes és fizetős szolgáltatások

A Szolgáltatások rovatban cégek és magánszemélyek különböző szolgáltatási apróhirdetései között böngészhet.

TIPP: Szolgáltatások gyors kereséséhez használja részletes keresőnket. Az Ön cége, vállalkozása még nem szerepl itt? Adjon fel egy hirdetést (ingyen reklám)!