Betöltés...

Nagyvállalati megoldások kicsiknek

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tisztelt Cégvezető!

Kőpájer István vagyok. Évek óta segítek másoknak, hogy szembenézzenek kihívásaikkal, s hogy sikeresen túl is lépjenek rajta. Közösen, egy kívülálló segítségével új, eddig ismeretlen megoldási módszereket térképezhetünk fel.

Most egy új szolgáltatásra szeretném felhívni a figyelmét!

Talán többször érzi Ön is, hogy vállalkozása lehetne hatékonyabb bizonyos területeken. Benne dolgozva azonban nehéz rátalálni a gyenge, még fejleszthető pontokra. Több nagyvállalat vesz igénybe ezért olyan külső szakembereket, akik segítenek egy-egy elakadt projekt, egy nem megfelelően működő munkamódszer, vagy akár a nem hatékony munkavégzés előre lendítésében.

A kis-, és közepes vállalkozások nagyon ár érzékenyek, ezért sok esetben nem is gondolkoznak külsős segítség igénybevételében. Ezen szeretnék most változtatni, és lendületbe hozni közösen Önnel, és munkatársaival vállalkozását.

Mennyiért?

Ez egy nagyon fontos kérdés! Azonban a probléma vagy a megoldás sokrétűsége, valamint az Önök anyagi helyzete is döntően befolyásolja a kérdés megválaszolását. Elsősorban segíteni szeretnék, tanulni Önöktől, közösen fejlődni.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

További sikeres munkát!

Kőpájer István

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 111 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Nagyvállalati megoldások kicsiknek" című hirdetést látja. (fent)