Betöltés...

Tassel Tease csipeszek mellbimbókra

Ár: 9.970 Ft

Soha nincs elég erotikus ékszerből és mellbimbóbilincsből Tassel Tease első látásra elbűvölt minket. A divatos rózsa arany szín a hosszú rojtokkal együtt visszarepít abban az időben, amikor az emberek érzéki burleszkért jártak bárokba. De nem csak a kialakításuk tetszik nekünk, hanem a minőségi kidolgozásuk és az állítható nyomásintenzitás is. Ráadásul a szerszám jól tartja a kisebb-nagyobb melleket. Ezért hiszünk abban, hogy a rózsa arany bilincs modell nemcsak a BDSM szerelmeseinek ágyába kerül, hanem a kíváncsi vaníliáknak is, akik szeretnék feldobni az előjátékot és a szexet partnerükkel.

Mellbimbó bilincsek Tassel Tease gyönyörűen díszíti a melleket. Ezért alkalmas luxus ékszerként, amely minden figyelmet magára von egy dögös sztriptíz vagy erotikus fotózás során. A rögzítőcsavarnak köszönhetően, mellyel a bilincsek nyitási foka állítható, könnyedén érhetsz el enyhe szorítást, de fájdalmas fogást is. A játékot durvább játékok közben is használhatja a BDSM területről. A vaníliák, vagyis azok, akik nem szeretik a fájdalmas gyakorlatokat, szintén értékelni fogják a puha PVC-ből készült fekete gumisapkákat, amelyek csökkentik a nyomás intenzitását.

A szerszám könnyűfém anyagból készült, így a bilincsek egész napos viselés közben sem válnak le. De az összeszorított mellbimbók kombinációja a bojtok finom csillogásával együtt olyannyira felpörgeti a bilincs viselőjének libidóját , hogy a beszorult mellek enyhe nyalása vagy csókja is viharos izgalmat okoz. Ezért próbáld meg ugratni a másik feled díszített melleit például tollal, tollal vagy csak saját ujjaiddal, ajkaiddal és nyelveddel. A fokozatos stimuláció erőteljes orgazmushoz vezet.

A vízálló kezelésnek köszönhetően, ha a játék beszennyeződik, egyszerűen törölje le egy nedves ruhával, és gyönyörűen kifényesedve tegye vissza a dobozába vagy textilzacskójába.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.18
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tassel Tease csipeszek mellbimbókra" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem