Betöltés...

Obsessive köntös Sensuelia Red, S–M

Ár: 23.275 Ft

Lenyűgöző köntösben Obsessive Sensuelia Red minden nő magabiztosnak és szexinek érzi magát. A vakító vörös árnyalatú fürdőköpeny felébreszti a partner összes bűnös fantáziáját.
A fürdőköpeny hátát díszítő finom masni játékos és aranyos érintést kölcsönöz a ruhaneműnek. A mély dekoltázsban minden partner elveszti a szemét, aki boldogan fogja élvezni a vékony anyag alatt felbukkanó telt mellek látványát.



Modell Obsessive Sensuelia Red rövidebb ujjakkal tűnik ki, amelyek kinyitva kicsit madárszárnyakra emlékeztetnek . Ezért lehetővé teszik a nők számára, hogy maximális kényelmet érezzenek. A fürdőköpeny lazább szabását is szeretjük, mert tökéletesen elsimítja a teltebb íveket és elrejti a tökéletlenségeket.
A hölgyek egy rövid fürdőköpenyben , alja alatt paradicsomhosszúsággal mutatják meg hosszú lábukat, ami villámgyorsan magára vonja a férfiak figyelmét. Az azonos mintájú praktikus öv kiemeli a derekát és aláhúzza a nőies íveket.



A sima szatén kellemesen hűti a bőrt, szikrázó tükröződései pedig egyértelműen kellemes erotikus hangulatot teremtenek. A fekete csipkeszegély érdekes kontrasztot teremt a vászon extravagáns színeivel. A hölgyek hamar beleszeretnek ebbe az egyedi összjátékba, hiszen olyan vonzalom lesz belőle, aminek egyetlen férfi sem tud könnyen ellenállni.
Az Obsessive márka műhelyéből származó provokatív fürdőköpeny felpörgeti a szexuális energiát és felejthetetlen orgazmusok sorozatát biztosítja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.18
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive köntös Sensuelia Red, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem