Betöltés...

Masszírozó fej Oh La La (19,5 cm)

Ár: 16.625 Ft

Az lúgos elemekkel működő Oh La La masszázsvibrátorral az erogén zónák stimulálása mellett egy közös testmasszázzsal is kényeztetheti magát. A masszív, széles fejű testhez képest a készülék kezelése kissé esetlen, és nehezebb a csiklót vagy a pénisz frenulumát megcélozni. Ezért ha egy kompaktabb modellt keres karcsú fogantyúval és lengőfejjel , nyúljon inkább egy masszázsfejért Wonder Wand 2. Ez a modell gyönyörűen illeszkedik a kézbe, és tökéletes bármilyen pozícióban maszturbáció és szex közben. Versenytársához képest alacsonyabb az ára is. A modern USB töltésnek köszönhetően nem kell elemet cserélni.

Értékelni fogja a nagy fejet a kényelmesebb kezelésért , amikor nagyobb testterületet masszíroz, mint például a hátat, a vállat vagy az ágyéki területet. A fej kellemesen vibrálja a férfiak és a nők intim részeit, és kissé rugalmas nyakkal rendelkezik. Pontosan oda irányítod, ahol szükséged van rá.

A Szilikon anyag puhasága az emberi bőrre emlékeztet, így játék közben is átadhatod magad a simogatásnak, mintha egy partnertől származna.

Erős rezgések kísérik az igényes nőket, akik hozzá vannak szokva az erős orgazmus- stimulációhoz. Hét vibrációs és pulzációs programmal rövid időn belül eléri a csúcspontot, akárcsak elégedett tesztelőink.

A fej vízálló, így akár zuhanyozás közben is élvezheti az érzéki pillanatot. De a játék négy AA elemmel működik, így egy nagy fürdéshez nemigen látnánk.

A készülék csendes működésű, és játék közben nem morog rád túl hangosan. A fal mögött nem ébresztheti fel a gyerekeket, a szomszédokat vagy a túrán résztvevőket.

Kisebb hátránya a játéknak a szélesebb fogantyú, amitől egy hosszabb masszírozás után megfájdulhat a keze, és kicsit sajnáljuk, hogy a rezgések intenzitása nem állítható a fejnél, de a kellemes kikapcsolódás és a kölcsönös közelség a másik fele ezeket a kisebb hiányosságokat kompenzálja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.11
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Masszírozó fej Oh La La (19,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem