Betöltés...

Adore Heartbeat nyomásvibrátor + ajándék Toybag

Ár: 18.805 Ft

Az Adore Heartbeatluxus szív alakúnyomásvibrátor tökéletes évfordulóra, Valentin-napra vagy karácsonyra. Aranyos kialakítása minden nőt elbűvöl, és segít a férfiaknak kifejezni érzéseiket. Ez a kompakt modell erős motorral, akár 3,5 órás akkumulátoros üzemidővel és 5 nyomásprogrammal rendelkezik , amelyet 10 rezgési mód kísér.Eredeti ötlet a praktikus láncos pánt, amelynek köszönhetően a nők erotikus ékszerként viselhetik a játékot a nyakukban. Az Adore Heartbeatgyönyörű rózsaszín és rózsaarany kivitelben nemcsak romantikus kialakításával, hanem a nyomásprogramok széles választékával és erőteljes rezgéseivel is kitűnik az utazó nőcsábászok kategóriájából . Ezért ajánljuk a játékot mind a tapasztalatlan nőknek, akik első erotikus eszközüket keresik, mind azoknak, akik már ismerik a nyomásstimulációt , és az intenzívebb ingerlést részesítik előnyben.

Aszív alakú játék olyan kicsi, hogy akár a zsebébe vagy a tenyerébe is elrejtheti. Csapatunk minden női tesztelője imádta a játékot, és már ki sem akarja venni a kezéből. Gyönyörű kialakításának és funkcionalitásának köszönhetően az Adore Heartbeat nyomásvibrátor a kedvenc játékszerükké vált , amelyet mindig magukkal hordanak. A nyakpántnak köszönhetően kollégáink a kütyüvel a nyakukban sétálhatnak, vagy medálként a táskájukra akaszthatják . Ráadásul a nyomócső eltávolítható, így a nőcsábász nem a nyakukon pihen. Tisztításkor is értékelni fogja ezt a kütyüt, amikor a játék minden hajtását gondosabban tisztítja meg.

A nyomásvibrátor tökéletesen sima szilikonból készül, amely nem porózus. A selymesen puha szilikon anyag ezért könnyen tisztítható, mivel nem maradnak benne mikroszkopikus szennyeződések. Hipoallergén tulajdonságainak köszönhetően az orvosi és kozmetikai iparban is használják.

Az 1,3 cm-es belső átmérőjű kerek fúvóka szépen körbeöleli a csiklót vagy a mellbimbókat, és nyomáshullámokkal és rezgésekkel finoman kényezteti őket. Az első nyomás üzemmód olyan gyengéd, hogy a nyomástartó leáll, amikor a fúvóka teljesen megtelt. Ezért azt javasoljuk, hogy a leggyengébb nyomású programmal történő stimuláláskor a fúvókát csak enyhén nyomja a csiklóhoz, hogy a nyomástartó blank által felkavart levegő be tudjon hatolni a bőr és a fúvóka széle közé .

Az Adore Heartbeat nyomásvibrátoron szintén nagyra értékeljük a csendes motorját, amely nem zavarja az izgalmas légkört önkielégítés vagy szex közben. Kis méreteinek köszönhetően jól illeszkedik egy kis női tenyérbe, és nem akadályozza meg, amikor a partner egy testbe olvad. Hölgyeim, vegyék be a játékot partnerükkel közös játékokba, és élvezzétek az orgazmust szex közben is. Használat közben is értékelni fogja az akkumulátor hosszú élettartamát. A készülékkel rengeteg orgazmust fogsz átélni egy töltéssel. Általában legalább 10-szer sikerül felhasználnunk, mire elfogy. De minden alkalommal attól függ, mennyi ideig játszik a vibrátorral.

Játék után nincs más dolgod, mint a vízálló készüléket megfelelően kimosni. A kivehető szájrésznek köszönhetően szelet lesz belőle. Így más nyomóeszközökkel könnyedén elérheti azokat a helyeket, amelyeket általában egy fülben lévő bot segítségével tisztítanak meg. Tisztításkor használhatod a mellékelt láncot is, mellyel ruhaszárítókötélre akaszthatod a játékot és hagyhatod megszáradni. Egy lógó játék gyorsabban lemerül, mintha a mosogatón hagyná.

Ha pedig a nyomásvibrátor lemerül, egyszerűen töltse fel a mellékelt mágneses USB-kábellel.

AZ ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET TANÚSÍTVÁNYA: Jó minőségű és egészségbarát készülékeket fogunk betartani. Az Adore Heartbeat erotikus eszköz elefántműhelyünkből származik, és az Állami Egészségügyi Intézet tanúsítványával büszkélkedhet, amely megerősíti az anyag biztonságosságát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Heartbeat nyomásvibrátor + ajándék Toybag" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem