Betöltés...

Adore Diamond nyomáseszköz (7,1 cm) + ajándék Toybag

Ár: 16.640 Ft

Az Adore Diamond Pressure Tool elvarázsolt minket egyedi, csiszolt gyémánt alakú kialakításával, amely első pillantásra nem hasonlít egy erotikus játékra. A modell intenzív nyomáshullámokkal és egy kisebb kiömlővel rendelkezik a pontos klitorális célzás érdekében. És kompakt utazási mérete ellenére az egyik legerősebb nőcsábász a kínálatunkban, összehasonlítható a Adore Play With Me II. A gyártóval együttműködve úgy állítottuk be a nyomás intenzitását, hogy a nyomáshullámok ne stimulálják túl a csiklót egyszerre, még az érzékeny nők esetében sem.

Ezt a luxus eszközt vízálló kivitelben, mágneses USB töltéssel és hosszú akkumulátor élettartammal ajánljuk mindenkinek, aki minőségi, mégis megfizethető árú, a legjobb teljesítményű nyomójátékot keres. Tetszik nekünk azegyszerű , egygombos működtetés és az eszköz ergonomikus formája is. A ferde éleknek köszönhetően a modell könnyen kézben tartható, és kisebb méretéből adódóan szex közben sem zavaró. Ezt különösen azok a nők fogják üdvözölni, akiknek a klitorisz stimulációjára van szükségük a csúcspont eléréséhez.

Az izgató kifolyót ügyesen elrejtve találjaaz aranyszínű fedél alatt . A praktikus fedél megvédi a kifolyót a szennyeződésektől a szállítás során, ugyanakkor fényűző és diszkrét megjelenést kölcsönöz az eszköznek . Hölgyeim, csomagolják be ezt a stílusos kompakt játékot útravalóul, és fűszerezzék meg üzleti útjukat vagy nyaralásukat partnerükkel ízletes orgazmusokkal. Senki sem fogja tudni, hogy nálad van a szexuális játékszer, még akkor sem, ha a táskádat kiönti.
Az Adore Diamond játék akár a kádban vagy az éjjeliszekrényen is elhelyezhető, hiszen első pillantásra egy parfümös üvegre hasonlít. Az eszköz testét kiváló minőségű, orvosi minőségű szilikonréteg borítja, amely bársonyosan puha felületével körbetekeri az ujját. A szilikon anyag gyorsan alkalmazkodik az emberi test hőmérsékletéhez, és nem okoz allergiás reakciókat. Ezért gyakran használják orvosi alkalmazásokban. A kupak erős és tökéletesen sima ABS műanyagból készült.

A játék érintésmentesen és gyengéden stimulálja a klitoriszt a kiömlőnyílás belsejében lévő pulzáló üresek által küldött nyomáshullámokkal. És ahogy a bevezetőben említettük, a nyomásmódokat úgy állítottuk be, hogy minden nőnek megfeleljenek. A játék 7 nyomáshullám-intenzitást kínál, amelyek a leggyengébbtől a legerősebbig vannak osztályozva. A legalacsonyabb szintű nyomáshullámok még a legérzékenyebb csiklót is gyengéden kényeztetik, míg a legmagasabbak még azokat a nőket is elérik, akiknek komoly töltésre van szükségük az orgazmus eléréséhez. A nyomáshullámok nem zsibbasztják el a csiklót, így a nők több csúcspontot is élvezhetnek egymás után.

Erőteljes teljesítménye ellenére a nyomóeszköz csendes üzemmóddal rendelkezik, így nem ébreszti fel az alvó gyerekeket vagy a szomszédokat. Kiemeljük a vízálló kezelést is, ami nem minden nyomóeszköznél megszokott. A kütyü feltöltése mágneses USB-kábellel történik, így nincs olyan töltőaljzat, amelybe víz folyhatna.

A nők tehát finom orgazmusokat élvezhetnek a zuhany alatt és hosszú, romantikus, gyertyafényes fürdőkben az Adore Diamond készülékkel. A luxus kivitelezés még az igényes hölgyeknek is örömet okoz, így kivételes ajándék lehet karácsonyra, Valentin-napra vagy évfordulóra. A nők adhatják a játékot egy nővérnek vagy barátnőnek a születésnapjára, mint tesztelőnk Kamila. A minőségi, masszív, belső párnázással ellátott doboz egy praktikusvelúrbőr játéktáskát is tartalmaz a tároláshoz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Diamond nyomáseszköz (7,1 cm) + ajándék Toybag" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem