Betöltés...

Slow Mo orális vibrátor + ajándék Toybag

Ár: 31.125 Ft

Az elegáns dizájnnal, erőteljes teljesítménnyel és zseniális mechanikus nyelvvel rendelkező Slow Mo orális vibrátor fáradhatatlanul stimulálja a női csiklót, hasonlóan az orális szexhez. Ezt az eszközt azoknak a nőknek ajánljuk, akik lassú, érezhető mozdulatokkal szeretnék fokozni a csúcsélményt. A vibrátor emellett bővíti a játékkollekciót azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a léghullámos csiklóizgatók nyomásstimulációját, és szeretnének másfajta csiklóstimulációt kipróbálni.

A vibrátor anatómiai alakú. A kerek fogantyú nagy karikával tökéletesen illeszkedik a tenyerébe, és megkönnyíti a segédeszköz kezelését. Az arany gyűrű luxust kölcsönöz a vibrátornak.

A puha tapintású szilikonba a nők már az első simogatásra beleszeretnek. A szilikon anyag kíméli az intim részek finom bőrét és nem okoz allergiás reakciókat. És hogy a játék nyelve kellemesen csússzon a csiklón tesztelőink számára, az orális vibrátort egy csepp vízbázisú síkosítóval kombinálták.

A vibrátor a mellbimbók izgatására is alkalmas, így egy másik fontos erogén zónát szintén kényeztethet vele. A Slow Mo játékot dildóval vagy vibrátorral kombinálhatja. A hüvely és a csikló egyidejű stimulálása erős, lélegzetelállító orgazmust biztosít.

Az erősebb buzzy rezgések kényeztetik a csiklót és környékét kezdő és tapasztalt nők számára egyaránt. A hölgyek nagyon jól fogják érezni magukat a vibrátorral, mert 9 orális programja és 9 vibrációs pulzusmódja van, amelyekben a nyelv különböző sebességgel rezeg fel-le a csiklón.

A vibrátoron a nők 3 stimulációs módot állítanak be – orális funkció vibrációs móddal és anélkül, vagy csak vibráció a nyelvben mozdulatok nélkül. A vékonyabb, rugalmas falú, szilikon száj szépen illeszkedik az ölbe, így a nyelv közvetlenül a csiklón vagy annak oldalain csúszik. A hölgyek az érzések tökéletes szimfóniáját élik át a játékkal.

A gyors karbantartás során értékelni fogja a teljesen vízálló felületet. Ha pedig azok közé tartozik, akik szeretik a vízi játékokat, vigye magával a vibrátort a fürdőszobába is. A hosszú maszturbáció vagy a közös előjáték a zuhany alatt feltüzeli, és energiával tölti fel egész napra.

A Slow Mo orális vibrátor kategóriájának egyik csendesebb modellje, így nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat. A modern Click & Charge mágneses rendszer gondoskodik a játék környezetbarát újratöltéséről.

A gyönyörű, kidolgozott dizájnt még az igényes nők is értékelni fogják, így a segédeszköz születésnapi, karácsonyi vagy házassági évfordulós ajándéknak is megfelel.

AZ ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET TANÚSÍTVÁNYA: Jó minőségű és egészségbarát készülékeket fogunk betartani. A Slow Mo erotikus segédeszköz elefántműhelyünkből származik, és az Állami Egészségügyi Intézet tanúsítványával büszkélkedhet, amely megerősíti az anyag biztonságosságát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Slow Mo orális vibrátor + ajándék Toybag" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem