Betöltés...

Adore Lilien II nyomás vibrátor (15 cm) + ajándék Toybag

Ár: 28.130 Ft

A többfunkciós Adore Lilien II nyomásvibrátor úgy néz ki, mint egy kis rózsa, és minden romantikus léleknek tetszeni fog. Hiszünk abban, hogy azok a hölgyek, akik számára fontos a gyönyörű dizájn és a 100%-os funkcionalitás, imádni fogják. Formájának köszönhetően a vibrátor tökéletes partnerjátékokhoz, mivel nem zavarja a szexet.

A képzeletbeli rózsaszirmokba rejtett szívóharang megbízhatóan megtalálja és kényezteti a csiklót. A nyomáshullámok intenzitása orgazmikus mosolyt csal az ajkára még azoknak a nőknek is, akik nehezen érik el a csúcsot. Ha szereti a bimbók izgatását, próbálja ki a léghullámokat a saját vagy partnere ezen az érzékeny erogén zónáján.

A vibráló rész kiválóan alkalmas a G-pont vagy az anális stimulálására. Ergonomikus, enyhén ívelt formája megkönnyíti a segédeszköz kezelését, és jól illeszkedik férfiak és nők tenyerébe is. A hölgyek ezért kényelmesen elnyúlhatnak az ágyon, és az előjáték során a kezdeményezést a kedvesükre bízhatják.

Elképesztő puhasága és nem porózus tulajdonságai miatt beleszeret a minőségi szilikonba. Ez az anyag nem okoz allergiás reakciókat a bőrön, ezért gyakran használják az egészségügyben. A vibrátor magja ABS műanyagból készült, így a segédeszköz a használat során megőrzi szilárd formáját, amelyre elsősorban a G-pont megcélzásához és masszírozásához van szükség.

Az erős rezgések és nyomáshullámok még a legigényesebb nőket is eljuttatják az orgazmus mennyországába. A 10 vibrációs és 8 léghullámos mód változatos választéka teret ad a kéjes kísérletezésnek.

A vibrátor közepesen vízálló felülettel rendelkezik, ami megkönnyíti a tisztítást játszadozás után.

A modern USB-töltést értékelni fogják a környezetbarátok és az Ön pénztárcája. A ceruzaelemeken megspórolt pénzt dobja be a malacperselybe, vagy vásároljon síkosító gélt.

Atest a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől: Törődünk az Ön egészségével, amiből mindannyiunknak csak egy van. Az Adore Lilien II nyomásvibrátor elefántműhelyünkből származik, és a Cseh Állami Egészségügyi Intézet tanúsítványával rendelkezik. A vele való játékok ezért biztonságosak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Lilien II nyomás vibrátor (15 cm) + ajándék Toybag" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem