Betöltés...

Adore Play With Me II nyomás segédeszköz (16 cm) + ajándék Toybag

Ár: 21.635 Ft

A nyomóeszköz Adore Play With Me II a népszerű játék Adore Play With Me továbbfejlesztett utódja, és az egyik legerősebb csiklóizgató a kínálatunkban és a piacon. A finom áron kínált új, teljesen szilikonos változat kifinomultabb ergonómiát kínál hosszabb nyéllel a partnerrel való jobb pozicionáláshoz, luxus kivitelezéssel, toybag ajándékcsomagolással és vízálló kezeléssel. És elődjéhez hasonlóan az Adore Play With Me II is kézenfekvő választás azoknak a nőknek, akik nem tudják, melyik nőcsábászt válasszák, vagy azoknak, akiknek már van nyomóeszközük, de erősebb stimulációra van szükségük.

A nyomáshullámok fokozatos intenzitását a gyártóval együttműködve finomhangolták, hogy minden nőt kielégítsen .A nyomáshullámokat a fúvókában lévő üres részek hozzák létre. Ez rezeg, amikor a játék beindul, és a lüktetése ezután hatékonyan, de gyengéden átkerül a csiklóra vagy a mellbimbókra anélkül, hogy közvetlenül megérintené azokat. A nyomást segítő eszközök nem tompítják vagy zsibbasztják a csiklót, ezért a nők gyakran több orgazmust is élveznek egymás után. A womanizert elsősorban azok a hölgyek használják, akik a maszturbációt fáradságosnak, hosszadalmasnak és unalmasnak találják, vagy akik nem érnek el hüvelyi orgazmust szex közben. A nyomkodójáték remek választás azoknak a nőknek is, akik közös csúcspontra vágynak, és intenzív klitoriszstimulációval szeretnék "időzíteni" az orgazmusukat a partnerükkel együtt.

Imádni fogja a selymesen sima , matt szilikont, amely különösen kényezteti a csiklót, az első simogatás után. A fényűző anyagnak köszönhetően a nők királynőként fogják magukat kényeztetve érezni, és átadják magukat az érzéseknek a maszturbáció és a partnerrel való szex során.

Az Adore Play With Me II modell7 nyomáshullám intenzitást kapott. Mind az érzékeny csiklóval rendelkező nők, mind a tapasztalt hölgyek, akik sokat bírnak az ölükben, kiválaszthatják kedvencüket. Ne keressen bonyolult kezelőszerveket. A játék hátulján mindössze két kiálló vezérlőgombot találsz, amelyek még sötétben is intuitívan érezhetők. Tetszik, hogy a gombokkal simán növelheted vagy csökkentheted a nyomáshullámok erősségét, és ezt nem minden konkurens modell kínálja.

A vízálló kivitelnek köszönhetően könnyen és gyorsan lemoshatja az eszközt folyóvíz alatt, és még a vízzel teli kádban töltött intim pillanatok alatt sem fullad meg.

Ha lemerült, a modellt kényelmesen feltöltheti a mágneses USB-kábel segítségével. Az Adore Play With Me II elégedetten és halkan dorombol a legalacsonyabb fokozaton.

A legerősebb intenzitásra állítva kicsit hangosabb lesz , mint a legtöbb nyomásstimulátor, de nem fogja felébreszteni a gyerekeket vagy a szomszédokat.

AZ ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZETTESZTJE. A Play With Me nyomásstimulátor elefánt műhelyünkből származik, és az Állami Egészségügyi Intézet által tanúsított. Tűzbe tesszük az orrunkat a biztonságáért.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Play With Me II nyomás segédeszköz (16 cm) + ajándék Toybag" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem