Betöltés...

Wonder Wand masszázsfej 2 (18,3 cm) + ajándék Toybag

Ár: 13.310 Ft

Nem sok kicsi és erős utazójáték van a piacon. Ez a praktikus utazási kütyü meglepett minket funkcionalitásával és használatával. A Wonder Wand 2-vel el leszel ragadtatva az intenzív rezgésektől, amelyeket a 7 program mindegyikénél külön-külön szabályozhatsz. A praktikus USB töltés, amelyet ezen az árszinten nehéz megtalálni, kellemes bónusz lesz.

A masszázsfejben leginkább a hajlékony és rugalmas nyak nyűgözött le minket, amely a hosszú fogantyúval kombinálva megkönnyíti a használatát bármilyen szexuális helyzetben.

Tetszik nekünk a vibrátor műanyag talpa, mert a műanyag, más anyagokkal ellentétben, jobban továbbítja a rezgéseket a masszázsfej teljes hosszában. A szilikonhüvely hipoallergén tulajdonságokkal és könnyű karbantartással büszkélkedhet. Egyszerűen leveheti a fejről és leöblítheti. Ezenkívül finom barázdák futnak a szilikonhüvely kerületén, hogy növeljék az ingerlés intenzitását.

A rezgések ereje és az általános kitartás meglepett minket egy ilyen kis vibrátorhoz képest. A Wonder Wand 2 rezgései mélyen behatolnak a testbe, de a nagy masszázsfejekhez képest gyengédebbek, így nagyszerű kezdőknek vagy érzékeny csiklóval rendelkező nőknek. Egyszerűen állítsa be a 7 rezgésprogram mindegyikének intenzitását a PLUS vagy MINUS gombbal. Így a hölgyek gyorsan eljuthatnak a félénk bevezetőktől a gyengéd rezgéseken át a legerősebb rezgésekig.

A Wonder Wand 2 masszázsfej vízálló. Ez azt jelenti, hogy óvatosan leöblítheti és tisztíthatja. De a legjobb, ha nem fürödsz vele.

Nem titok, hogy mi itt az Elephantnál szeretjük a csendes játékokat. Ezért örömmel láttuk, hogy a masszázsfej igyekszik a lehető legcsendesebb lenni. Csendességét azonban eléggé befolyásolja a rezgés mértéke. A legkisebb intenzitáson a Wonder Wand olyan halk, mint egy egér. A legerősebb rezgések azonban már kicsit megdolgoztatják, ezért válik zajosabbá. Még így sem hallanád a szomszéd szobában.

Apraktikus USB-s töltés segít kímélni a környezetet és a pénztárcádat, mert nem kell plusz pénzt költened elemekre. Ehelyett beszerezhetsz egy másik erotikus kütyüt, ami még több kalandot nyújt neked.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Wonder Wand masszázsfej 2 (18,3 cm) + ajándék Toybag" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem