Betöltés...

We-Vibe Jive vezeték nélküli vibrációs tojás

Ár: 49.845 Ft

A modern, kifinomult We-Vibe Jive 2 vibráló tojás távirányítóval és mobilalkalmazással minden alkalommal egy kicsit másképp kapcsol be. Attól függően, hogy hol és milyen helyzetben használod. Ha játékos kezdő vagy, próbálj ki egy gőzölgő sétát a vibráló tojással egy nő ölében. Mia App Ha pedig már tapasztalt ínyenc vagy, aki nem indul be akármire, játssz egy vibráló tojással mobilalkalmazással és távirányítóval. A We-Vibe Jive 2 modellhez képest ez a modell erősebb rezgéssel és jobb formával rendelkezik, így nem csúszik ki. A Mia App vibráló tojás 9 rezgési programmal rendelkezik, de ezeket könnyen lecserélheted saját módszereidre.
E zeket egy ujjmozdulattal hozhatja létre a mobilalkalmazásban, ahol videókat nézhet, vagy távolról kapcsolódhat az éppen üzleti úton lévő partnerével. A We-Vibe Jive 2 legérdekesebb funkciója atávvezérlés az angol nyelvű We-Wibe App-on keresztül, amely ingyenesen letölthető a Google Play és az App Store áruházból. Egy bevezető oktatóanyag végigvezeti a működésén, megtanítva mindent, amit a tojás vezérléséhez tudni kell.

Anatómiai formájának köszönhetően az eszköz könnyen behelyezhető és jól illeszkedik a G-pontra, amelyet teljes felületével stimulál. A kifeszített tojást viselve a nők erősítik a medencefenéküket. Ezért a játék nem csak a hölgyeknek nyújt örömet, hanem az egészségre is jótékony hatással van az erős hüvelyi izmok formájában. A We-Vibe Jive 2 vibráló tojás továbbfejlesztett változata állítható zsanérral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a szerkentyűt nagyobb vagy keskenyebb V alakúra nyissa.
Ezenkívül a tojás farkát felfelé vagy lefelé mozgathatja a csuklóban, hogy a véggyöngy tökéletesen illeszkedjen a csiklóhoz. A hipoallergén szilikon anyagot már az első simogatás után imádni fogja.
Bársonyosan sima felülete egy tó sima, jeges felszínére hasonlít. A 10 rezgési programmal kombináltErőteljes rezgések még a legkeményebb sárkánylány ereiben is felpezsdítik a vért. Az unalmas házimunka vagy egy fárasztó pénteki munkahelyi megbeszélés a vibráló tojásnak köszönhetően a mindennapok borsos pillanatává válhat. A rezgések olyan erősek, hogy egészen a farok hegyéig terjednek. A We-Vibe Jive 2 ezért nemcsak a G-pontot, hanem a csiklót is stimulálja.
Ezt különösen a klitorális orgazmusban szenvedő nők fogják értékelni. A vízálló kialakításnak köszönhetően a hölgyek mégegy pihentető fürdőt is megfűszereznek egy csipetnyi orgazmikus relaxációval, amely a felhalmozott gondokat a boldogság hullámain a feledés homályába mossa.

Tetszik nekünk a vibráló motor csendes kialakítása, amelynek zümmögését még egy csendes kávézóban sem hallod. Vidd tehát a játékot a városba, sétálni vagy kirándulni.


A praktikus mágneses USB-töltővel megspórolhatsz egy kacsát a ceruzaelemek állandó újratöltésétől, és a környezetért is teszel valamit. Az egyetlen dolog, amit kifogásolnánk a We-Vibe Jive 2 ellen, az amagasabb árcédula, ami miatt mélyebben kell majd a zsebedbe nyúlnod. Tesztünk során azonban úgy találtuk, hogy a kütyü megéri a pénzét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.04
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "We-Vibe Jive vezeték nélküli vibrációs tojás" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem