Betöltés...

Pepino vibrációs erekció gyűrű

Ár: 2.305 Ft

A jól ismert, cseh Pepino óvszergyártó Multispeed egyszerhasználatos, vibrációs-erekciós gyűrűje feldobja az együtt pillanatokat, és különösen azoknak a kezdőknek fog tetszeni, akik szeretnék kipróbálni első páros eszközüket, de nem akarják fizetésük felét erre költeni.

A puha, zselés anyagból készült, rugalmas erekciós gyűrű segít a férfiaknak a szilárdabb erekció elérésében, így a megszokottnál kicsit tovább élvezheti a szexet. A pénisz gyökerét kellemesen izgatják a gyűrű oldalán és elején található finom recék.

A széles csiklókar jól illeszkedik. Kis kiemelkedésekkel és gyengébb buzzy rezgéssel kellemesen stimulálja a hölgyeket szex közben, melyeket különösen az érzékeny nők értékelnek.

A szexjáték nem rendelkezik vibrációs programokkal, de a kiemelkedés oldalán található gomb elforgatásával fokozatosan állítható a rezgés erőssége. A csendes vibrációs motor nem zavarja meg az intim pillanatokat.

Semmi sem tökéletes, és még a Multispeed vibrációs gyűrűn is találtunk néhány kisebb hiányosságot. Hiányzik nekünk a teljesen vízálló felület és egy kicsit erősebb rezgések. Kicsit azt is sajnáljuk, hogy a csiklókarban nem lehet a lemerült elemet újra cserélni. Ezzel azonban már az egyszer használatos játékoknál számolni kell.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.03
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pepino vibrációs erekció gyűrű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem