Betöltés...

LELO Liv II szilikon vibrátor (17 cm)

Ár: 64.620 Ft

A vibrátor modern dizájnja és kisebb mérete teljesíti azt a vágyát, hogy egy kivételes játékkal egészítse ki kollekcióját, amelyet nem gond elrejteni a kíváncsi szemek elől.

A vibrátor ergonómikusan kialakított hajlításának köszönhetően megtalálja a G-pontot, erős rezgések kényeztetik hat intenzitásban és 8 pulzáló programmal.

A LELO Liv II játék anyagába bele fog szeretni. A kiváló minőségű szilikon puha és kellemes tapintású felülettel rendelkezik. Egy csepp síkosítóval becsúszik, még mielőtt nagy levegőt vehetne. A szilárd testnek köszönhetően bár nem hajlíthatja meg, de pontosan ott nyomja, ahol szüksége van rá, és egy centit sem mozdul meg.

A többi LELO modellhez képest csak egy vibrációs motorral rendelkezik, de az a vibrátor teljes hosszában képes vibrálni.

Korábban a vibrátorokat klasszikus töltővel töltötték konnektorban, mára a gyártó áttért a modern USB-kábeles töltésre.

Egy további nagyszerű dolog, amit nagyra értékelünk, a teljesen vízálló kialakítás. Ez jelentősen megkönnyíti a vibrátor karbantartását. A LELO Liv II játékkal egy nehéz munkanap után merüljön el a fürdőkádban, és kényeztesse magát egy pihentető fürdővel.

Amit a LELO Liv II vibrátoron kifogásolhatunk, az talán csak a magasabb ár, amit a minőség és a modern dizájn kompenzál. Ez a vibrátor az igényes nők számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.03
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "LELO Liv II szilikon vibrátor (17 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem