Betöltés...

Maszturbátor melegítő állvánnyal Empyrean Forge Tube (19 cm)

Ár: 16.530 Ft

A dizájnos Empyrean Forge Tube maszturbátor egyedi melegítő állvánnyal a középkategóriás manuális maszturbátoraink kínálatába tartozik és minőségi kialakítása a Tenga márkájú modellekhez hasonlítható. A tartós TPE anyagból készült Empyrean Forge Tube segédeszköz ideális azoknak a férfiaknak, akik klasszikus kézi maszturbátort használnak, és játékukat egy extra melegedő funkcióval szeretnék felfrissíteni. Miután a péniszt a meleg hüvelybe helyezi, olyan valósághű érzéseket fog tapasztalni, mint amikor behatol partnere lédús hüvelyébe. A maszturbáció vagy az előjáték intenzív élményét az egyedi golyós kiemelkedések fokozzák. Az izgató belső szerkezet kényezteti a péniszt a makktól a gyökérig, és hűen utánozza a népszerű Fleshlight STU művagina stimulációját, amihez képest könnyebb, kompaktabb és könnyebben karbantartható. Tartsa kéznél Don Pudre elefántpúderünket, amikor karbantartja maszturbátorát, ez biztosítja, hogy a hüvely ne ragadjon és gyönyörűen puha maradjon.

A melegítési funkció különösen azokat a férfiakat fogja izgatni, akik a maszturbációt élményszertartásnak tekintik, melynek során a legkellemesebb érzéseknek szeretnének hódolni. A melegedő állványnak köszönhetően nem kell meleg vízbe tenni a hüvelyt, mint a legtöbb klasszikus maszturbátornál. Mindössze 10 percet vesz igénybe a stimulációs hüvely felmelegítése, és nem igényel semmilyen különösebb tudást. Csak helyezze a hüvelyt az állványra, és nyomja meg kétszer a kezelőpanel egyetlen vezérlőgombját.

A segédeszköz kényelmesen elfér férfiak és nők tenyerében is, az átjárható kialakítása lehetővé teszi a partner számára, hogy részt vegyen orális játékokban. A nyitott végén keresztül a férfiak a kedvesük szájába élvezhetnek, vagy hagyhatják, hogy fürge nyelve simogassa duzzadt péniszüket.

A dizájnos játékokat kedvelő férfiak vagy a partnerüknek ajándékot kereső nők beleszeretnek a maszturbátor elegáns, irreális dizájnjába. A maszturbációs hüvely jellegzetes lime színt kapott, amely gyönyörűen passzol a fekete állványhoz, amelyen trófeaként áll. Az Empyrean Forge Tube modellt a nappaliban egy polcon is kihelyezheti, mert az ovális, átlátszó borításnak köszönhetően nem fog beporosodni. Ha a dekoratív gyertyát idéző, dizájnos eszközre néz, senki sem gondolja, hogy egy férfi maszturbátorban gyönyörködik.

A TPE anyagból (termoplasztikus elasztomer) készült hüvely masszív, ugyanakkor rugalmas és puha kialakításával lepi meg. Miután becsúsztunk a síkosítóval kent alagútba, a péniszt szó szerint elkényezteti a több száz kisebb-nagyobb golyóval tűzdelt, izgató belső textúra. Elragadóan izgatják az egész férfiasságot minden behatolással, mint a nő szoros málnása, ami a férfiakat erőteljes orgazmushoz juttatja. A hüvely külső oldalát ergonomikus hornyok díszítik, amelyek megakadályozzák, hogy a játék kicsússzon a kézből. Azt is szeretjük, hogy a feszességét a kézfejünk nyomásával szabályozhatjuk.
 
A melegedő állvány és a burkolat tömör ABS lemezből készült, amely megfelelő kezelés mellett sokáig fog úgy szolgálni, mint újkorában.

A maszturbációs hüvely teljesen vízálló, és készen áll az orgazmikus vadulásra a zuhany alatt vagy a fürdőkádban. Az állvány közepesen vízálló felülettel rendelkezik, így minden szennyeződést egyszerűen letörölhet egy nedves ruhával.

A melegedő állvány töltése a csomagban található USB-C kábellel történik. A kábelt egy powerbankhoz vagy mobiltelefon-adapterhez csatlakoztathatja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Maszturbátor melegítő állvánnyal Empyrean Forge Tube (19 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem