Betöltés...

Maszturbátor melegítő állvánnyal Aetheric Cup (11,5 cm)

Ár: 20.665 Ft

Az Aetheric Cup kompakt maszturbátor a célzott makk és a kantár masszázshoz a manuális maszturbátor kategóriánkban a középkategóriába tartozik (nem vibráló vagy automata), prémium minősége és teljesítménye a Tenga modellekhez hasonlítható. Azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik a kézi maszturbátorukat extra melegedő funkcióval szeretnék feljavítani, amivel kínálatunkban egyetlen más maszturbátor sem rendelkezik, kivéve a nagyobb Empyrean Forge Tube modellt. A készletben talál egy melegítő állványt, amely a hüvelyt kellemes emberi hőmérsékletre melegíti fel, így a férfi maszturbáció vagy előjáték élményét még élvezetesebbé teszi. A maszturbátor befejező karbantartásához ideális a Don Pudre elefántpúderünk, amely biztosítja, hogy a hüvely gyönyörűen puha maradjon.

A segédeszköz elegáns, kiállítható dizájnja tetszeni fog azoknak a férfiaknak, akik szeretnek szép dolgokban gyönyörködni, vagy azoknak a nőknek, akik születésnapi, karácsonyi vagy Valentin-napi ajándékot keresnek partnerüknek. A sötétkék maszturbátor fekete alátéten áll, és átlátszó borítással rendelkezik. Az eszközt akár a nappali polcán is kiállíthatja, hiszen inkább hasonlít egy gyertyára, mint egy maszturbátorra.

A könnyen kezelhető melegítő állványban az tetszik nekünk, hogy bárki tudja használni. Csak egy vezérlőgombot talál rajta, amely először bekapcsolja az állványt, és amikor újra megnyomja a gombot, akkor aktiválja a hüvely melegítést. Ez az egyedülálló funkció azt is kiküszöböli, hogy a hüvelyt egy tál meleg vízben kelljen melegíteni. Ezt különösen azok az ínyencek fogják üdvözölni, akik a maszturbálást pihentető élménynek tekintik, amelyet a kifinomult erotikus segédeszközöknek köszönhetően tökéletesíthetnek.

A makk a kantárral együtt a pénisz legérzékenyebb részéhez tartozik, amely reagál a partner nyelvének minden érintésére vagy nyalására. A maszturbátor minden oldalról szorosan átöleli a férfi büszkeség hegyét (egyes férfiaknál még az első felét is), és szisztematikusan elhelyezett kiemelkedésekkel izgatja. Közvetlenül a hüvely bejáratánál a makk apró tüskék szélesebb gyűrűjét tárja fel, amely simán átmegy diszkrétebb hullámokba. A csúcsban a pénisz ezután határozottan megemelkedett könnycsepp alakú barázdákba ütközik. Uraim, próbáljanak ki kísérletezni a maszturbátorral különböző módokon, és mozgassák fel és le, illetve egyik oldalról a másikra a makkon. Ily módon kihasználja az izgató textúra teljes potenciálját, és még intenzívebb érzésekre számíthat a maszturbációból vagy az előjátékból. A maszturbátor feszességét a szilárd burkolatú modellekkel ellentétben a kézfogás intenzitása befolyásolja. A keze összekulcsolása után a zárt hüvelyen belül erős nyomás keletkezik, ami az orális szexhez hasonló élményt ad a férfiaknak. Az urak ejakulálhatnak is a maszturbátorba.

A gyönyörűen puha TPE/TPR anyag lágy felületével lepett meg minket. Kívülről a maszturbátor egy kicsit szilikon érzetű, és nem ragad, ahogy az a hőre lágyuló elasztomerekre jellemző. A hüvely jól nyúlik, és bármilyen péniszmérethez alkalmazkodik. Az állvány és az átlátszó védőburkolat tartós ABS műanyagból készült.

A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően az Aetheric Cup maszturbátort könnyedén higiénikusan tisztán tarthatja, és még a zuhany alatt vagy a fürdőkádban is gazdagíthatja vele az intim pillanatokat. A melegedő állvány közepesen vízálló, ezért nedves ruhával törölheti le a szennyeződéseket.

A melegedő állványt USB C-kábellel töltheti fel, amelyet egy powerbankhoz vagy egy mobiltelefon-adapterhez csatlakoztat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Maszturbátor melegítő állvánnyal Aetheric Cup (11,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem