Betöltés...

SATISFYER - Rotator Plug 1+ Vibrating Plug App, piros

Ár: 13.010 Ft

Fedezze fel a SATISFYER Rotator Plug 1+ erejét, és kényeztesse magát az élvezet felejthetetlen pillanataival. Ez a kompakt, mégis erőteljes vibrátor lenyűgöz a könnyű behelyezést biztosító rügy alakú hegyével, és erőteljes motorok duójával rendelkezik a dinamikus rezgésekhez és hipnotikus forgásokhoz. 12 izgalmas rezgési módot és 12 forgási ritmust kínál, tökéletesen illeszkedve az Ön élvezeti ritmusához.

Az IPX7 vízállósággal felszerelt Rotator Plug 1+ biztonságos társ a kádban vagy zuhany alatt való játékhoz, és garantálja a könnyű tisztítást. A suttogóan csendes üzemmóddal tökéletes azokban a pillanatokban, amikor diszkrécióra van szükséged. Használja ki az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazást iOS és Android rendszerekre, hogy távolról vezérelhesse, és végtelen számú programot hozhasson létre a legváltozatosabb élvezetekért, amire csak vágyik.

A kompakt és kontúros kialakítás, a hosszú, 15 éves garancia és az USB mágneses kábelnek köszönhető egyszerű töltési funkció teszi a Rotator Plug 1+-t az anális játékok királyává. Akár most kezded az utadat, akár már tapasztalt anális játékrajongó vagy, ez a kifinomult dugó készen áll arra, hogy teljesítse minden intenzív vágyadat.

Gyakorolja az irányítást, vagy hagyja magát magával ragadni a SATISFYER Rotator Plug 1+ spontán rezgések és forgások hullámai által. Bizonyítsa be érzékiségét, találékonyságát és készüljön fel az anális stimuláció világának valódi kielégítésére.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SATISFYER - Rotator Plug 1+ Vibrating Plug App, piros" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem