Betöltés...

Masszírozó fej AkuWand Next Gen (30 cm)

Ár: 33.260 Ft

AkuWand Next Gen Az AkuWand Next Gen masszázsvibrátor a legerősebb vibrációs játékunk, amely 2000 mAh-s kiváló akkumulátor kapacitással rendelkezik, aminek köszönhetően a kütyü akár 2 órán keresztül is képes vibrálni egyszerre, szemben a piacon lévő más, feleannyi kitartással rendelkező fejekkel - egyetlen töltéssel egy orgazmikus maratont élvezhet. AkuWand Next Gen Az AkuWand Next Gen egyedi, szögletes fogantyúját könnyű megfogni, és nem csúszik ki csak úgy a kezedből - így párosítási segédeszközként is remekül használható a különböző pozíciókhoz. És szeretnéd tudni, hogy hány másodperc alatt érted el az orgazmust?
AkuWand Next Gen Nézze meg a tiszta digitális kijelzőn, hogy lássa az eltelt időt, mióta bekapcsolta. Vbrator Az AkuWand Next Gen egy sokoldalú erotikus eszköz, amely nők és férfiak stimulálására egyaránt használható. Masszírozza intenzíven mellbimbóit, csiklóját, férfi szeméremszőrzetét, heréit, combját, hátát és lábát. AkuWand Next Gen A speciális tartozékokkal az AkuWand Next Gen vibrátort a makk vagy az egész pénisz vibráló masztubátorává alakíthatja.
Mi azonban inkább párban, előjátékra és szexre használjuk. A tesztelők szeretik aszögletes fogantyút , amely más hasonló, kúpos fogantyúval rendelkező modellekhez képest jobban fekszik a kézben, és nem csúszik ki a tenyérből. Ráadásul a hosszú nyélnek és az enyhén forgatható fejnek köszönhetően az eszközzel bármilyen pozícióban célzottan ingerelheted a csiklót. Kényelmesen elérheted misszionárius állásban és hátulról is. És mindez attól függetlenül, hogy partner vagy női partner fogja a kezedben tartani.

AkuWand Next Gen Az AkuWand Next Gen masszázsvibrátor4 intenzitású erőteljes rezgéssel büszkélkedhet , amelyek intenzíven behatolnak a testbe, így mély rezgő masszázst biztosít, amely még a merev hátat is ellazítja. Az extrém teljesítményt és teljesítményt az igényes ínyencek és BDSM-rajongók fogják értékelni, akik szeretik a másik felüket ismételt kényszerű orgazmusokkal kínozni.
A nagy akkumulátorkapacitásnak (2000 mAh) köszönhetően akár 2 órányi élvezetre is megnyújthatja a játékszekciókat. A konkurens modellek 500-600 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, ami körülbelül 1-1,5 órán át tart. Az erotikus segédeszközökben nem csakdigitális kijelzőt fog látni. AkuWand Next Gen Az AkuWand Next Gen masszázsfej kijelzője egyértelmű , és az akkumulátor állapotán, a beállított vibrációs programon és a kiválasztott intenzitáson kívül a bekapcsolás óta eltelt időt is láthatjuk . Saját tapasztalatból tudjuk, hogy ezzel a kíméletlenül erős játékkal néhány másodperc alatt eljuthatunk a csúcsra. De amíg nem láttuk ezt az ultrarövid időt a kijelzőn, nem akartuk elhinni. A mi rekordunk 10 másodperc.
Szóval mit mondasz, meg tudsz minket verni? Ateljesen szilikonos kialakítás vízállóvá teszi a masszázsfejet. Így fűszerezze meg a zuhanyzást vagy a fürdőt egy izgalmas vibráló masszázzsal. De ami nekünk a legjobban tetszik a szerkentyűben, az a sima, szilikonbevonatú nyak , amely a bütykösökkel ellentétben könnyen tisztítható . A felhasznált szilikon anyag puha és sima, mint a bársony. Mégsem csúszik a kézben, és nem porózus felületének köszönhetően szappannal és vízzel könnyen lemosható.

AkuWand Next Gen Ahogy már említettük, az AkuWand Next Gen masszázsfej rendelkezik a legerősebb rezgésekkel. Ezáltal villámgyors orgazmusokat élhet át. Azonban nem mindenki tudja kezelni a szuper erős rezgéseket 10 rezgési programban és 4 intenzitásban. Ha úgy találja, hogy még a legalacsonyabb intenzitás is kényelmetlen Önnek, van egy tippünk. Próbálja meg ingerelni intim részeit egy alsóneműn vagy egy törölközőn keresztül . A szövet elnyeli a rezgés intenzitásának egy részét, és az ingerlés nem lesz olyan erős. Egy másik bevált trükkünk az erogén zónák közvetett ingerlése. Azt tapasztaltuk, hogy ha a fejet például az alhasra helyezi, a hígabb rezgések a csiklóra is átjutnak.



AkuWand Next Gen Nagyon szeretjük a vibrációs motort, amely rendkívüli teljesítménye ellenére meglehetősen csendes. Ezért nem zavar minket játék közben, és senki sem hallja a hálószoba falain keresztül a kavargását. Ha pedig azon maratonisták közé tartozol, akik képesek 2 órán keresztül egyfolytában ingerelni magukat az AkuWand Next Gen-el, akkor nincs más választásod, mint a masszázsfej újratöltése. Erre a célra szolgál amágneses USB-kábel , amelyet a csomagban talál.


AkuWand Next Gen Különleges fogantyúk AkuWand Next Gen masszázsvibrátor vibráló maszturbátorrá alakítható. Csak csatlakoztassa az egyik egyedi fogantyút, és élvezze az orgazmikus örvényt.


Cock Stroker Az átjárható gél fogantyú a pénisz teljes hosszát masszírozza.
Cock Teaser A kifinomult, megkülönböztető bevágásokkal ellátott hüvely ismét alkalmas a makk célzott masszírozására.
Akuwand Tripod A három lekerekített fogantyúval ellátott szilikon fogantyú szélesebb területre teríti a rezgéseket.
Akuwand Spikey A nyél használható teljes testmasszázsra és az erogén zónák pontszerű stimulálására.
Akuwand G-Spot A praktikus fogantyú a masszázsfejet hüvelyvibrátorrá alakítja.
Akuwand Butt Plug A szilikon fogantyú vibráló anális dugóként funkcionál.


AZ ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET TANÚSÍTVÁNYA: Jó minőségű és egészségbarát készülékeket fogunk betartani. Az AkuWand Next Gen erotikus segédeszköz elefántműhelyünkből származik, és az Állami Egészségügyi Intézet tanúsítványával büszkélkedhet, amely megerősíti az anyag biztonságosságát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Masszírozó fej AkuWand Next Gen (30 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem