Betöltés...

Obsessive jelmez Ms. Reindy, XS–S

Ár: 18.080 Ft

Élvezze az ünnepeket egy játékos szerepjátékkal egy aranyos rénszarvason , vagy csak fűszerezze a karácsonyi játékokat partnerével az Obsessive Ms. jelmezben. Reinda. Ebben a nők ellenállhatatlanul irritáló állatokká válnak, akiket senki sem utasíthat el.
A szenvedélyes vörös szín és a fehér pom-poms kombinálva az izgalom detonátorát indítja el. Engedje meg magát játszani vágyó őrült énjének, és élvezze a karácsonyi ünnepeket partnere meleg karjában.
A Kifinomult heveder , amely XS–S és M–L méretben is univerzális, a hölgyek egyszerűen megfeszíthetik vagy lazíthatják a kényelmes viselet érdekében. A nyakon és az oldalakon kellemes plüssből készült fehér pomponok találhatók, amelyek kiemelik a jelmez dizájnját. A heveder a nyak mögött egy kampóval van rögzítve.



A jelmezt a merészebb fehérneműk közé soroljuk elefántkínálatunkban, mert felfedi a melleket. A félénk hölgyek ezért tenyerükkel eltakarhatják a melleiket, vagy vásárolhatnak mellbimbómatricát a ruhájukhoz.
A csomagban két klipet is találsz. Mindegyik egy-egy rénszarvas agancsot képvisel, amelyet a nők egyszerűen a hajukba vágnak.



Tesztelőink nagyon szeretik a rövid szabású rövidnadrágot is, melynek hátulján szexi kivágás és még egy pom pom található. Az alján farkot idéz.
Az állítható pántoknak és elasztikus bugyinak köszönhetően a jelmez a legtöbb XS-től L-ig terjedő méretű nőre passzol .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive jelmez Ms. Reindy, XS–S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem