Betöltés...

Passion szett Loona, S–M

Ár: 21.865 Ft

A fekete szín állandó és az elegancia ikonja marad. Univerzális, és könnyen passzol minden kiegészítőhöz, mint például egy könnyű fürdőköpeny vagy az érzéki nadrágtartó.
A finom csipke kiemeli a diszkrét dizájnt, és időtlen megjelenést kölcsönöz a fehérneműnek. A gyártó elsősorban a kényelemre és a hízelgő szabásra gondolt, ami vonzza a csipkét a kerek seggre nézve. Azt is szeretjük, hogy puhítja és aláhúzza a melltartó dizájnját.
A műbőr szövet varázslatosan vonzza a szexuális szikrákat, és könnyedséget kelt a viselése során. A buja vadságot és a kötetlenséget testesíti meg.



Az állítható pántoknak és a praktikus rögzítésnek köszönhetően a nők pontosan az igényeikhez igazítják a melltartó formáját és kényelmét, hogy a lehető legkényelmesebben érezzék magukat.
A csonttal megerősített melltartókupák még a kisebb melleket is támogatják, és szexi dekoltázst hoznak létre. Az erotikus fehérnemű feszes mellei felkeltik a kívánt figyelmet.



A készletet az EU-n belül varrták, így megbízhat minőségi kialakításában .
A készletben lévő bugyinak nincs bő éke. A lelkes száguldozók azonban oldalra tolhatják az öledben lévő zsinórt, és élvezhetik a vad szexet például a hálószobája ajtaja előtt állva.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Passion szett Loona, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem