Betöltés...

Fleshlight Gina Valentina Stellar vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Gina Valentina valósághű vaginamásolata a leghíresebb pornószínésznőkön alapuló fleshlights sorozat további darabja. A brazil szépség rajongóit már nem akadályozza semmi abban, hogy élvezzék feszességét és puhaságát. Vegye be a játékot egyéni vagy a partner játszadozásaiba, és legyen saját kis karneválja.

Örömünkre szolgál, hogy az eszköz a puha Superskin anyagból készül, ami valósághűen utánozza a női vaginát. A selymes belső hüvely finoman körülveszi a makkot és a kantárt. A tok alján található szelep elforgatásával enyhe vákuum keletkezik. Az urak ezért intenzív stimulációt tapasztalnak a pénisz teljes hosszában.

A játék erős és strapabíró, zseblámpa formájú, műanyag tokkal rendelkezik, amely jól tartható a kézben, és ellenáll a határozott fogásnak vagy a vad behatolásoknak.

Az eszköz belső felépítése keresztirányú bordázatra emlékeztet, amelyet a hegyes kiemelkedések egészítenek ki. A jellegzetes textúrát a maszturbációs hüvely fokozatos szűkítése és szélesítése is fokozza, ami a péniszt a teljes hosszon stimulálja.

Gina Valentina minden szerelmesét és tisztelőjét lenyűgözi másolatának életnagysága, amely tökéletesen illeszkedik a kézbe, és kiemeli a maszturbáció valósághű élményét.

Élvezheti a partnerszexet vagy az egyéni önkielégítést a víz alatt is, mert a játék teljesen vízálló felülettel rendelkezik.

A Fleshlight az egyik piacvezető gyártó, ezért maszturbátorai elégedett vásárlók millióira találtak rá szerte a világon. Az eszköz minősége és a szabadalmaztatott Superskin anyag felhasználása azonban a művagina valamivel magasabb árában is megmutatkozik.

Bár néhány plusz percet kell szánnia az eszköz karbantartására, de úgy gondoljuk, hogy ez még mindig kis adó mindazért a felejthetetlen és valósághű élményért, amelyet Gina Valentina pornószínésznő művaginájával szerezhet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Gina Valentina Stellar vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem