Betöltés...

Merch - Elefántkereső játék

Ár: 2.645 Ft

Csatlakozz a játékos elefánt bandához, és élvezd a sok szórakozást a másik feleddel vagy barátaiddal egy kis erotikus csillogással. Elefántkereső játék A dinamikus Elefánt betekintő játékunk mindenkit szórakoztat majd, és játszható az ágyban, a nyaralóban vagy akár a vonaton is. A kisebb, 31 játékkártyából álló csomagnak köszönhetően nem fogod az egész estét a játékkal tölteni, így nem fogod megunni. Az első nyeremény után azonban olyan addiktívnak fogod találni, mint egy jó reggeli orgazmust.
Éppen ezért nagyon is bízunk benne, hogy újra és újra játszani akarsz majd vele. A saját magunk által tervezett kártyákonhumoros képek szerepelnek a kínálatunk különböző kütyüiről, túlhúzott erotikus elemek és elefánt kabalánk. És mivel egyetlen tudós sem pottyant le az égből, egy puskát is kaptunk az útmutatóban leírt szimbólumokkal, amit mindannyian tanulmányozhattok játék előtt. Így nem fogjátok összekeverni az uborkát a péniszhüvellyel.

A játékegyszerű szabályai elsőre könnyen érthetőek. Először is, egy kártyát képpel felfelé az asztal közepére teszünk. A többi kártyát szétosztjuk a többi játékos között. Ők képpel lefelé fordítják a kártyapaklijukat. Amikor a játék kezdetét jelzed, mindannyian képpel felfelé fordítjátok a paklitokat. Aki először talál olyan szimbólumot, amely megegyezik az asztalon lévő főkártyán lévő szimbólummal, és helyesen megnevezi, az rakja a kártyáját a játékpaklira.
Minden játékos egy új kártyán keresi a következő egyező motívumot, és a játék zökkenőmentesen folytatódik. A vesztes az, aki utoljára dobja el a kártyáit. Maguk a kártyákkiváló minőségű, erős anyagból készültek, amelyek jól érzik magukat a kézben. Ezért, ha egy kis szerencsével játszol, könnyen megszabadulhatsz tőlük, mielőtt kimondanád az elefántot.

Elefántkereső játék Az elefánt megfigyelő játék vicces ajándéknak is alkalmas a partner, barátok vagy kollégák számára. Hisszük, hogy értékelni fogja a szép árat, amely nem üríti ki a pénztárcáját.

PS: Elefántos merchünk limitált példányszámban készül, úgyhogy siess, nehogy az elefántcsorda többi tagja elszúrja a képed!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.26
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Merch - Elefántkereső játék" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem