Betöltés...

Mighty Helper nyomáseszköz (5,5 cm)

Ár: 9.745 Ft

A Mighty Helper nyomóeszköz a gyengéd, de intenzív klitoriszstimulációhoz a hálószobában és útközben is orgazmushoz juttatja a nőket. A mindössze 5,5 cm-es játékszer a legkisebb nyomásstimulátor a kínálatunkban. Diszkréten elrejtheti a zsebében, és senki sem fogja gyanítani, hogy mindenhová magával visz egy erotikus segédeszközt.
A játék teste kiváló minőségű és tartós ABS műanyagból készült. Tetszenek az ergonomikus barázdák is, amelyeknek köszönhetően a modell kényelmesen kézben tartható.
Egy ilyen kis szerkentyűhöz képest meglepett minket a bársonyosan puha szilikonból készült praktikus, levehető fogantyú is, amelyet karbantartás céljából egyszerűen leöblíthetsz folyó víz alatt.
Az 5 nyomáshullám-intenzitás az orgazmusig kíséri a nőket. A legalacsonyabb fokozat még az érzékeny csiklót sem zsibbasztja le, a legerősebb üzemmód viszont azokat a nőket elégíti ki, akik sokat bírnak az ölükben.
A segédeszköz közepesen csendes üzemmóddal rendelkezik, és az egyszerű, egygombos kezelhetőséget is nagyra értékeltük.
A vízálló kialakításnak köszönhetően a hölgyek akár a zuhany alatt vagy a kádban is élvezhetik az orgazmust a stimulátorral.
A csomag tartalmaz egy mágneses USB-kábelt is, amellyel kényelmesen, körülbelül 2 óra alatt feltöltheti a játékot.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mighty Helper nyomáseszköz (5,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem