Betöltés...

Elastic Grip vákuum pumpa

Ár: 16.255 Ft

Megbízható vákuumszivattyút találni olyan, mint tűt keresni a szénakazalban. Éppen ezért örömmel szerepel a kínálatban a névvel ellátott modell Elastic Grip. Az erős negatív nyomásnak köszönhetően a pumpa szilárd erekciót biztosít a férfiaknak, ami befolyásolja a szex hosszát és így mindkét partner általános élményét.

A szivattyút stressz-tesztelték , így biztosítva, hogy megbízhat a teljesítményében. A henger nyakára szilikon zacskót tettünk, ami a negatív nyomás erejével szétrepedt.

Az ergonomikusan kialakított dugattyúfogantyú könnyen összenyomható. Találsz rajta egy nyomószelepet is, mellyel könnyedén és simán le tudod vezetni a szivattyúból a felesleges vákuumot.

Az ABS műanyagból készült, vizuálisan robusztus henger ellenáll az erős nyomásnak, és jól illeszkedik a férfiak és a nők tenyerébe. Ne felejtse el bekenni a hímvesszőt egy csepp vízbázisú síkosító géllel, hogy vajszerűen belecsússzon a pumpa testébe.

Könnyedén leválaszthatja a Hosszú hajlékony csövet a hengerről, ha egy rugós rendszerrel megnyomja a fémlemezt, amely a segédeszközre való visszahelyezés után magától reteszelődik. Ennek eredményeként a cső nem esik ki. Szeretjük, ha a pénisz felpumpálása után eltávolíthatja a csövet a pumpából, és a negatív nyomás a hengerben marad .

Légszivattyú Elastic Grip arra is kiváló , hogy változatossá tegye az előjátékot . A teltebb pénisz látványa minden nő szemének ünnepe. A férfiak valószínűleg nem érik el az orgazmust pusztán negatív nyomással, mivel a henger belsejében nincs közvetlen stimuláció. De a felpumpált pénisz érzése sok férfit izgat.

A játék vízálló kezelést kapott, amelyet a gyors karbantartás során értékelni fog.

A játéknak nincs mandzsetta, így a férfiaknak kicsit gyakorolniuk kell, amikor a hengert a pénisz gyökere körüli bőrre rögzítik, de tesztelőink ügyesen kombinálják egy erekciós gyűrűvel.

Egy kicsit sajnáljuk, hogy a pumpa jobban megfelel a legfeljebb 4 cm-es péniszátmérőjű férfiaknak . Az átlagon felüli ajándékokkal rendelkező férfiaknál a henger túl szoros lehet.

A szivattyúnak van egy nyomásszelepe a dugattyú fogantyúján. A cső leválasztása után a hengerben keletkezett vákuum megmarad, de ha le akarjuk engedni, akkor vissza kell rakni a csövet a hengerre.

Értesítés
Az erekciótámogató vákuumszivattyút nem használhatják véralvadási rendellenességben szenvedő vagy vérhígítót szedő férfiak. Ezért a vákuumszivattyú használata előtt konzultáljon orvosával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Elastic Grip vákuum pumpa" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem