Betöltés...

Gélový análny kolík Amethyst Delight, S

Ár: 4.930 Ft

Adizájn-érdekes Amethyst Delight anális dugó átlátszó lila színű, és szélesebb átmérője a tapasztalt ínyencek számára a fenékig kitölti a segget. Remek eszköz a fenék anális szex előtti ellazítására is. A modell S vagy M méretben kapható.
Azanatómiailag formázott játékszert a kúpos hegynek köszönhetően könnyű behelyezni. A végbélnyílást a hangsúlyos hosszanti bemélyedések is kényeztetik, amelyek leginkább séta vagy ülés közben stimuláltak minket. A modell nem szorít és nem jön ki a fenékből, így hosszabb viseletre is ideális.
A nagy kerek sarok, amely könnyen kézben tartható, szintén megkönnyíti a felhúzást. A masszív és szuper rugalmas alapnak köszönhetően a popsi dugó nem akad be, és még séta közben sem akadályoz. Ráadásul a láb gyönyörűen látható a pofák között, így a hálószobában ingerelheti partnerét, vagy felizgathatja egy szexi fotóval.
Ha a hölgyek szex közben is behelyezve tartják a játékot, a férfiak élvezni fogják a szűkebb hüvely és az ezzel járó intenzívebb behatolás hatását.
Amit értékelni fog az egészségre ártalmatlan, ftalátmentes gél anyagban, az a nagyfokú rugalmasság, amely lehetővé teszi, hogy a játék alkalmazkodjon a fenék anatómiájához. Tetszik, hogy a popsi dugónak nincs a dobozból kivéve az a kellemetlen illata, amivel a legtöbb gél játéknál találkoztunk. Van egy kis trutyi, ami az anyaghoz tapad, de tiszta vízzel könnyen lemosható.
Az eszköz vízálló kivitelű, így még egy vízzel teli kádban sem fog megfulladni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.12
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Gélový análny kolík Amethyst Delight, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem