Betöltés...

Modesty Keeper erényöv

Ár: 11.525 Ft

A Modesty Keeper acél tisztasági öv a legkisebb modell a tisztasági övek kínálatában, és a minimalista kialakítást kedvelő férfiak keresik.
A 4,5 cm-es gyűrűátmérővel és 4,5 cm-es teljes hosszal aminőségi kézműves eszköz a pénisz csapdába ejtése után is tartja magát, így nincs szükség derékszíjra.
Az erényöv használatakor azt tapasztaltuk, hogy a makk hajlamos kilökődni a csúcsban lévő középső résen keresztül, amikor megpróbál felállni. Ezért javasoljuk, hogy a játékot a szabadon hagyott makkra helyezze, ekkor ez a kis hiba eltűnik.
És mivel a vízálló péniszketrecet úgy tervezték, hogy egész nap viselhető legyen, az urak még a munkahelyen vagy üzleti úton is élvezhetik a kínzóan kellemes pillanatokat. Az eszköz fölött vizelhetnek, és akár zuhanyozhatnak is vele.
A kiváló minőségű rozsdamentes acél kellemesen hideg érzetű a bőrön, így a hőmérséklettel való izgalmas játékra is alkalmas. A fényes anyag nemcsak a BDSM játék és a klinika szerelmeseinek, hanem a fetisisztáknak is tetszeni fog.
Tetszik a szerkentyű praktikus rejtett zárja is, amely nem csattan az erényöv testén, mint a legtöbb hasonló modellnél. A segédeszközzel együtt 2 kulcsot is kapsz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.12
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Modesty Keeper erényöv" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem