Betöltés...

Black Jewel mellbimbócsipeszek

Ár: 5.665 Ft

APrecízen megmunkált Black Jewel mellbimbóbilincsek gyönyörű, kissé keleti kialakításukkal nyertek meg minket. Ez a modell egy erotikus ékszer funkcióját látja el, és még maximális meghúzásnál sem stimulálja a mellbimbókat fájdalmas szorítással. Így akár kezdők vagy ínyencek is nyúlhatnak értük, akik élvezni szeretnék a díszített mellek látványát.
Amit nagyra értékelünk a fogókban, hogy más, általunk kipróbált fogókhoz képest könnyen állíthatóak. A szilikon mellbimbócsipeszekkel még a kisebb mellbimbókon is meghúzhatjuk őket, és még egy enyhe rántást is kibírnak. A legtöbb hasonló rögzítési móddal rendelkező bilincs egyáltalán nem tudott meghúzódni a kis mellbimbókon, vagy egy idő után leesett.
A bilincseket ABS műanyagból készült vágott fekete gyöngyök díszítik, a képzeletbeli csontváz könnyűfémből (nikkelmentes cinkötvözet) készült, patinás megjelenésű. A bilincsek közepén kis funkcionális csengők is vannak, amelyek kellemes hangot adnak ki. A kiváló minőségű és finoman megmunkált ékszerelemeknek köszönhetően a bilincsek nem koptatják a bőrt és kényelmes viseletet biztosítanak.
Egyszerűen törölje le a szennyeződéseket a vízálló segédeszközről egy nedves ruhával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.12
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Black Jewel mellbimbócsipeszek" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem