Betöltés...

Black Pearl mellbimbócsipeszek

Ár: 5.260 Ft

A Black Pearlminőségi mellbimbóbilincsek nem rendelkeznek nyomásszabályozással, így a felhelyezés után azonnal gondoskodnak az intenzív fájdalomról . A tapasztalt BDSM játék rajongók mellbimbóit díszítik, akik a durvább és fájdalmasabb bánásmódot is elviselik.
Az olló eredeti kialakításával és szokatlan rögzítési módjával keltette fel a figyelmünket. Hasonló típusú bilincsek még nincsenek a kínálatunkban.
És mivel a bilincsek intenzitását nem lehet állítani, nem kell tesztelni a nyomáshatárt. Mindig tudni fogja, hogy milyen érzéseket fog adni a játék. Ugyanakkor ez nem egy extrém eszköz, mint néhány szabályozás nélküli bilincs.
A bilincsek ékszerként is működnek. Punknak tűnnek, és a fekete színnel kombinálva durvának tűnnek. Különböző BDSM ruhákkal vagy fehérneműkkel párosíthatod őket. A merészebb extrovertáltak egy szűk póló alatt is viselhetik őket.
Afunkcionális csengő kellemes hangot ad, amely nem zavaró és nem zavarja a játékélményt.
A bilincsek használatakor értékelni fogod, hogy remekül tartanak a kis és nagy mellbimbókon, és nem esnek le, mint más, általunk kipróbált bilincsek.
A segédeszköz könnyű és hipoallergén nikkelmentes acélból készült, amely kellemes érzés a bőrön.
A vízálló kivitelnek köszönhetően a bilincseket nedves ruhával letörölheted.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.12
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Black Pearl mellbimbócsipeszek" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem