Betöltés...

Elektro vibrátor Right on Ron E-Stim (17 cm)

Ár: 49.540 Ft

Afényűző Right on Ron E-Stimelektro vibrátor finom átmérővel gondoskodik a jólétről a kezdők és a tapasztalt nők ölében egyaránt.
Az elektroimpulzusok ideálisak a medencefenék erősítésére, mivel a kisülés után a hüvelyi izmok spontán összehúzódnak és ellazulnak , így hatékonyan erősítik magukat. A vibrátor oldalán két észrevehető területet lát a kissé fényesebb felület alatt, amelyek az egész vibrátorban elektroimpulzusokat küldenek.
A vibrátor egyenes formát és ívelt, lapos csúcsot kapott, amely megbízhatóan megcélozza és masszírozza a G-pontot vagy a csiklót.



A modell bársonyosan puha szilikonból készült burkolattal rendelkezik, a vibrátor magja és a fogantyú szilárd ABS műanyagból készült.
Erősen, ugyanakkor halkan vibrál, és 8 vibrációs programot és 5 elektrostimulációs módot kínál. A nők ezeket további 10 intenzitással feljebb kapcsolhatják, és fokozatosan feszegethetik határaikat. Tetszik az 1 előre beállított program a medencefenék edzésére is.
És mivel a vibrátor vízálló, könnyen kezelheti a karbantartását.
De soha ne kapcsolja be az elektrostimulációt vízben, és mindenképpen kapcsolja ki az elektromos funkciót , mielőtt kiveszi a vibrátort a hüvelyéből. Kellemetlen rúgást kaphat.



A lemerülés után a készüléket egy mágneses USB-kábel segítségével lehet feltölteni, amely nem válik le a készülékről.
AKörnyezetbarát, műanyagmentes csomagolás az egészséges környezet minden rajongójának örömet okoz.
Kiemelnénk még a részletes használati utasítást, amelyben a gyártó többek között grafikusan szemlélteti, hogy az elektro különböző fázisai hogyan különböznek egymástól.


FIGYELMEZÉS
Terhes nők és pacemakerrel vagy súlyos szívproblémákkal rendelkező személyek felejtsék el az elektroszexet. Az elektromos impulzusok károsíthatják a pacemakert vagy egészségügyi problémákat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.07
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Elektro vibrátor Right on Ron E-Stim (17 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem