Betöltés...

Análdugó elektroszexhez Load of Pleasure erekciós gyűrűvel és távirányítóval (14,5 cm)

Ár: 32.350 Ft

Szeretjük az egyedülálló, többfunkciós eszközöket, ezért vettük fel a kínálatunkba a Load of Pleasure análdugót elektroszexhez. Ez az erős vibrációjú játék azoknak az igényes férfiaknak fog tetszeni, akik gyengéd elektromos impulzusokkal szeretnék megfűszerezni a fenék és a prosztata stimulációját. Az análdugó nem csúszik ki a fenékből, így szex közben is élvezheti, és az erekciós gyűrűnek köszönhetően a férfiak erősebb erekciót érnek el.

A szilárd, de enyhén hajlékony testű játék anatómiai formája könnyen bevezethető, a kisebb átmérője pedig még a kezdőknek is tetszeni fog. Az análdugó izgatja a feneket gyengéd masszírozó pontokkal és bordákkal, amelyek a vállon is megtalálhatók az erekciós gyűrű alatt.

A kiváló minőségű szilikon anyag lágyságával lepi meg. A szilikon nem okoz allergiás reakciókat a bőrön, ezért az egészségügyben is használják, nem porózus felületét pedig a gyors karbantartás miatt értékelni fogja.

Az erőteljes rumbly vibráció még tapasztalt tesztelőinket is térdre kényszerítette, akik alig tudták kordában tartani orgazmusukat. Az análist és a gátat kényeztető 8 vibrációs program és 8 elektrostimulációs mód gondoskodik az élvezet nagy adagjáról. Szeretjük, ha az elektromos impulzusok nem túl erősek, így nem okoznak fájdalmat önkielégítés vagy közös játék közben. Azt is értékeljük, hogy az elektrostimuláció csak a távirányítóval kapcsolható be. Ezért nem kap azonnal nem kívánt áramütést, miután bekapcsolta az análdugót a kezében.

A teljesen vízálló análdugóval a férfiak élénkíthetik az orgazmusukat a zuhany alatt vagy a fürdőben, de ne felejtsse el, hogy a vízben nem szabad bekapcsolni az elektromos impulzusokat. Kárt tenne magában.

A két erős, de csendes motorral ellátott játék titokban működik, így nem ébreszti fel a fal mögött a gyerekeket vagy a szomszédokat. Ha pedig lemerül, egyszerűen újratöltheti egy USB-kábellel.

Végül megemlítjük a távirányítót is, amely változatosabbá teszi a férfiak handsfree menetét önkielégítés közben, valamint a macska-egér játékot, amikor együtt játszanak kedvesükkel.

Kicsit sajnáljuk, hogy az análdugót nem lehet erősebb elektromos impulzus-intenzitásra állítani, amit a nagyobb fájdalom szerelmesei értékelnének. Ennek a kisebb hátránynak a ellenére úgy gondoljuk, hogy a sokféle, egymással kombinálható stimulációs mód még a legnagyobb ínyencek análisát is kielégíti.

A készülék tesztelésekor azt is felfedeztük, hogy a gyártó tévedett, és a dobozon található információ a vibrációszámról és az elektrostimulációs módokról nem egyezik a valósággal. Annak viszont örülhet, hogy az elektroszexhez ajánlott három program helyett pontosan nyolcat élvezhet belőlük az análdugóval.

FIGYELMEZTETÉS
A szívritmus-szabályozóval vagy súlyos szívproblémákkal küzdőknek el kell felejteniük az elektroszexet. Az elektromos impulzusok károsíthatják a pacemakert és egészségügyi problémákat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Análdugó elektroszexhez Load of Pleasure erekciós gyűrűvel és távirányítóval (14,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem