Betöltés...

Automatikus maszturbátor Hammer Time (20,6 cm)

Ár: 39.315 Ft

A Hammer Time fel-le mozgó maszturbátor segítségével a férfiak megtapasztalhatják álmaik maszturbációját. A 3 sebességes automata maszturbátor átjárható, és simán siklik fel és le, előre és hátra a péniszen. A kalapács alakú maszturbátor alkalmas szóló- és partnerjátékra, és ha a férfi az átlagosnál nagyobb pénisszel rendelkezik, akkor a kedvese kéjes orális stimulációban részesítheti őt behatolások közben.

A Hammer Time maszturbátor nagyszerű ajándék lesz minden olyan partner számára, akinek már van otthon férfi játéka, és valami jobbra vágyik. Ezt az automata maszturbátor modellt azoknak a férfiaknak is ajánljuk, akik luxusos, de drága játékokat keresnek olyan világhírű márkáktól, mint a Svakom vagy a Tenga. A Hammer Time egy arany középút azok számára, akik minőségi, mechanikus játékot keresnek remek áron.

Az automata maszturbátorokat különösen a handsfree használat miatt fogja szeretni. A Hammer Time hosszú fogantyújának köszönhetően könnyen kézben tartható, és az ügyesen elhelyezett vezérlőgombok bármelyik pozícióban könnyen megnyomhatók. Egyszerűen állítsa be a behatolások sebességét, majd tartsa a fogantyút. Szabad kezével pedig más erogén pontokkal is foglalkozhat.

A fel-le mozgó funkció nem gyakori az erotikus segédeszközöknél, mivel eléggé megterhelő a segédeszköz konstrukciója és motorjának kitartása szempontjából. Mi azonban első kézből tapasztaltuk meg, hogy a Hammer Time maszturbátornak erős motorja van, amely a belső maszturbációs hüvelyt simán és elakadás nélkül mozgatja a péniszen mind a 3 sebességfokozatban. Ezért a férfiak tökéletesen sima és gyors menetet élvezhetnek a péniszen, mintha a kezükkel masszíroznák azt.

A Hammer Time automatikus maszturbátor szilárd konstrukcióval rendelkezik, amely sima ABS műanyagból készült, fehér színben. A puha tapintású TPE-ből készült belső maszturbációs hüvely meglehetősen keskeny. A hüvely belsejében sok nagy kiemelkedést talál, amelyek intenzíven izgatóak. A férfiak élvezni fogják férfiasságuk határozott ölelését, miután a játékot a péniszükre helyezték, amely minden egyes behatolásnál vérbővebbé válik és megduzzad.

A Hammer Time maszturbátor a mellékelt USB-C kábelen keresztül tölthető, és közepesen vízálló kivitelének köszönhetően a játszadozás után könnyen lemosható. Karbantartáskor kihúzhatja a belső TPE hüvelyt, és külön kimoshatja.

Az erőteljes motor gondoskodik a sima fel-le mozgásról, amelyet a vibrációs segédeszközökhöz képest kicsit zajosabbnak találhat. Egy idő után azonban hozzá fog szokni a jellegtelen mechanikus hanghoz. Több száz szívófunkcióval ellátott automata maszturbátort teszteltünk már, és mindegyiknek ugyanolyan átható hangja van, amit a mozgó mechanizmusuk okoz.

 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Automatikus maszturbátor Hammer Time (20,6 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem