Betöltés...

Gyroszkópikus maszturbátor Stud Stroke (14,8 cm)

Ár: 28.155 Ft

A Stud StrokeAutomatikus gyro maszturbátor egyedülálló péniszstimulációt biztosít, amely a megaerős rezgések és a gyors lökések elvén működik. Egy erős rezgőmotor gyors forgásba hozza a szerkentyű csúcsában lévő oszcilláló golyót , majd a maszturbátor gyorsan előre-hátra csattan.
Az intenzív ingerlés szexhez hasonló lökéseket idéz elő, így az urak gyors orgazmust fognak átélni. A játékot tapasztalt férfiaknak ajánljuk, akik az erős stimulációt kedvelik.
Az ergonomikus maszturbátor kezelését megkönnyíti a praktikus hurok. Hasznosnak találjuk, ha hüvelykujjunkat átfűzzük a hurokon, vagy a hurkot az ujjaink között tartjuk. A maszturbátor szabad mozgást biztosít, és a szívófunkció működik a legjobban. Amikor a készüléket a tenyerünkben tartottuk, mint egy palackot, vagy csak a felső gömbnél fogtuk, a rázkódás ereje az egész kezünket megrázta.
A szűk szilikonhüvelybe belépve a péniszt szokatlan rácsos textúra fogadja, amely intenzíven stimulál. A hüvely végén egy kiemelkedés található, amely érdekes módon ingerli a húgycső bejáratát.
A zárt szerkentyűben vákuum jön létre, amely a szívás érzését idézi elő. A férfiak így a mélytorkoláshoz hasonló érzéseket tapasztalnak.
Ezt az erőteljes játékot egyetlen gomb vezérli, és 3 erőteljes sokkoló módot kínál.
A szerkentyű vízálló kivitelű , és értékeljük, hogy a hüvely kényelmesen eltávolítható a maszturbátorból. Így könnyen leöblíthető folyó víz alatt. Az ABS műanyag külső burkolatról nedves ruhával törölje le a szennyeződéseket.
A maszturbátor töltése USB-kábellel történik, amelyet a készülékkel együtt találsz a csomagban.A töltőportot a felhajtható fedél alatt kell megtalálnia, mivel az egy labdán található, amely forog, és ütéseket generál, amikor a maszturbátort bekapcsolják. De csak fordítsa kissé vízszintes helyzetbe a maszturbátort, és a labdán lévő töltőcsatlakozó a kupakkal ellátott lyukba irányítja magát.
Egyedül a készülék magasabb zajszintjére panaszkodunk egy kicsit. Ez azonban csak egy kis adó a motor rendkívüli teljesítményéért.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Gyroszkópikus maszturbátor Stud Stroke (14,8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem