Betöltés...

2 az 1-ben masszázsfej Sunburst (23 cm)

Ár: 25.755 Ft

A 2in1 Sunburst masszázsfej egy ovális fejet kombinál egy vibráló fogantyúval, amely vibrátorként működik. A játékkal tehát masszírozhatja a nő csiklóját, mellbimbóit, hátát, péniszét, heréit, de akár a hüvelyt vagy az anuszt is.
Aközepes méretű , finom ergonómiájú eszközt könnyű megfogni, és a forgatható fejnek és a rugalmas testnek köszönhetően minden helyzetben oda juthatsz vele, ahová szeretnél. Így vigye magával a nyaralásra, és élvezze a jól megérdemelt pihenést, ahol minden szükséges dologgal együtt van.
A játék tömör ABS műanyagból készült maggal rendelkezik, amely intenzíven továbbítja a rezgéseket a szerkentyű teljes hosszában. A gyártó a masszázsfej felületét selymesen puha szilikonba burkolta. A szilikon anyag hipoallergén és nem porózus . Könnyen karbantartható és kenve tökéletesen siklik.
A vibrációs masszázsról 2 erőteljes vibrációs motor gondoskodik, amelyek a játék mindkét oldalán találhatók.
A Sunburst masszázsfej 5 rezgési programot kínál, és mindegyikhez beállítható az öt rezgésintenzitás egyike.
A vibrációs motorok halk zúgását is értékelni fogja játék közben, amit senki sem fog hallani a zárt ajtón vagy a hálószobája falán keresztül.
Ne felejtsd el alaposan kimosni a játékot akció előtt és után. Vízállóságának köszönhetően pillanatok alatt elvégezheted a karbantartást.
Ha pedig a masszázsfej lemerül, egyszerűen töltsd fel a mellékelt USB-kábellel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "2 az 1-ben masszázsfej Sunburst (23 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem