Betöltés...

Summer Love hüvelyi súlyzókészlet

Ár: 25.085 Ft

A Summer Lovehüvelyi súlyzókészlet 5 súlyzót tartalmaz, amelyek súly szerint vannak beosztva. Minden súlyzónak más színe is van, így könnyen meg tudod különböztetni őket egymástól.
A hüvelyi súlyzókészlettel a nők fokozatosan erősítik a medencefenék izmait, amelyek nemcsak az egészség, hanem a szexuális élmény szempontjából is fontosak .
Az erős medenceizmok megelőzik az inkontinenciát, enyhítik a hüvelyfalprolapsust, megszüntetik a fájdalmas menstruációt és a csípőfájdalmakat.
Az élénk színű , ívelt formájú hüvelyi súlyzók cseppre hasonlítanak. Könnyen behelyezhetőek és jól tartanak a hüvelyben.
A szilikon anyagnak köszönhetően a súlyzók könnyen behelyezhetők . A jobb behelyezés érdekében használhat egy csepp síkosító gélt. De ne vigye túlzásba. A túl sok síkosítás miatt a súlyzó magától kicsúszhat.
Aszilikon nem porózus és hipoallergén is. Ez azt jelenti, hogy a szennyeződés nem tapad rá, és nem okoz allergiás reakciókat.
A csomagban 5 súlyzó található, súlya 40 g, 50 g, 60 g, 80 g, 119 g . A készlet nagyszerű azoknak a nőknek, akik most kezdik erősíteni a medencefenéküket.
Minden súlyzó vízálló és szilikon húzózsinórral rendelkezik a könnyű és gyors visszaszerzés érdekében.
Ami nekünk tetszik a készletben a szín és a forma mellett, az a gyönyörű doboz és a remek ár. Valójában a teljes, 5 hüvelyi súlyzóból álló készlet megvásárlása kevesebbe kerül, mintha folyamatosan újabb és újabb súlyzókat vásárolna a kívánt súllyal.


Használati utasítás: Először ismeg kell találnia a súlyzó kezdő súlyát. Ehhez helyezze be a súlyzót a hüvelyébe, és óvatosan nyomja meg, amennyire csak tudja. Ahogy a hüvelyi izmait a súly köré szorítja, éreznie kell, hogy a súlyzó természetesen felfelé (mélyebbre) nyomódik a hüvelyébe. Próbálja meg így tartani a súlyzót körülbelül 2 percig. Ha ez sikerül, vegye ki a súlyzót, és ismételje meg az egész folyamatot egy nehezebb súlyzóval, amíg nem talál egy olyan súlyt, amely kevésbé jelent kihívást. Ha azonban olyan súlyzót találsz, amit nem tudsz tartani, menj vissza egy könnyebb súlyhoz, ami a súlyzó kiindulási súlya lesz. Abban a pillanatban, amikor megtalálod a kezdő súlyodat, a kihívásod az lesz, hogy naponta 1-2 alkalommal 10-15 percig ezzel ed dz. Abban a pillanatban, amikor 15 percig tudod tartani a súlyzót akár séta, köhögés vagy lépcsőzés közben is, készen állsz a nehezebb súlyokra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Summer Love hüvelyi súlyzókészlet" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem