Betöltés...

Intim dezodor Private Hero (15 ml) utazási kiszerelés

Ár: 1.660 Ft

Private Hero "Nem fogod megérteni, amíg ki nem próbálod" - így értékelik tesztelőink az egyedülálló és kifejezetten a férfi alvázra kifejlesztett intim dezodort. És most elhoztuk a dezodor kisebb, 15 ml-es változatát is, amely ideális utazáshoz. A kis flakon elfér a laptop táskában, kis hátizsákban, és akár a nadrágzsebben is elrejtheted.
Az utazási változat mintaként is remekül használható , hogy kipróbáld, mielőtt megvásárolnád a nagy, 100 ml-es kiszerelést.
A férfi intimitás szakértőinek tapasztalatát és a szakértői technológiai kutatást a természet tudományos eredményekkel bizonyított erejével ötvöztük. Mindezt őszinte teszteléssel támasztottuk alá, és egy olyan rendkívül hatékony termék született, amelyre büszkék vagyunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy a dezodor használatának eredményei még elégedett vásárlóink várakozásait is felülmúlták. A dezodor alkalmazásakor nagyra értékelték, hogy a krém a felkenés és a bőrbe való beszívódás után nem hagy foltot , mint egyes konkurens termékek.
Az intim férfi területet szó szerint sok izzadság és faggyúmirigy tarkítja. Ezek a mindenütt jelenlévő baktériumokkal együtt erős szagot és kellemetlenül ragacsos, párás érzést okozhatnak. A Private Hero Men's Intimate Deo nem hagyja cserben a férfiakat, akár 12 órán keresztül olyan friss és tiszta érzést biztosít, amiről nem is álmodtak.
A deo krémet az egész testen használhatod. Mi gyakran alkalmazzuk a hónaljunkra vagy a combunkra . A kisebesedett lábak egy futás vagy egy hosszú nyári séta után minden sportoló és sok olyan nő rémálma, aki inkább nem visel ruhát vagy szoknyát. A Private Hero dezodor mell alatti krémként is nagyszerű lesz , hogy megakadályozza a kidörzsölődést ezen az érzékeny területen.
Tesztelőink többnyire egyetértenek abban, hogy fogalmuk sem volt róla, hogy egyáltalán létezik ilyen termék. Meglepődtek azon is, hogy ennek a kis csodának a használata alapvetően megváltoztatta a napjukat és önmagukat. Az intim dezodorral reggeltől estig frissnek érezték magukat.
A termék vegán , pH-kiegyensúlyozott formulájában többek között hidratáló aloe vera kivonatot és regeneráló szkvalánt találsz.
Az intim dezodor hatóanyagai között megtalálható a C13-15 alkán is, amely a szkvalánhoz hasonlóan a szilikonok természetes alternatívája. Ez az összetevő hipoallergén, és a kukoricakeményítőhöz hasonlóan csúszós filmréteget képez a bőrön, amely megakadályozza a súrlódást. Védőréteget képez a bőrön , amely felszívja a zsírt és az izzadságot.
A levendula, a menta és az illóolajok természetes kivonatai kellemes , friss illatot biztosítanak.
Ön is értékelni fogja a praktikus airless csomagolást kupakkal és pumpával a kényelmes használat és a pontos adagolás érdekében.


Figyelmeztetés A terméket száraz, árnyékos helyen, szobahőmérsékleten tárolja. Ne használja a terméket belsőleg és kerülje a szemmel való érintkezést. Túlérzékenység vagy allergiás reakció esetén hagyja abba a krém használatát. Időnként ellenőrizze a lejárati időt. A lejárt szavatosságú kozmetikai termékek allergiás reakciókat okozhatnak a bőrön.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Intim dezodor Private Hero (15 ml) utazási kiszerelés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem