Betöltés...

B-Vibe Rimming 2 vibrációs análdugó rotációs golyókkal (15 cm)

Ár: 51.235 Ft

A B-Vibe Rimming anális csatlakozó minden felnincs-szeretőnek tetszeni fog – a szamárnyalás. Szeretjük a hátsó lyuk erős rezgését és stimulálását öt sor fémgolyóval, amelyek forognak és intenzíven irritálják a végbélnyílás bejáratát . Ennek a prémium segélynek a nagyobb méretét főként a haladó gyalogság fűti majd.

A tű anatómiai, enyhén lekerekített formája könnyen beilleszthető a fenékbe, és a széles saroknak köszönhetően nem csúszik maszturbálás közben.

A kiváló minőségű szilikon anyag a síkosítóval való kenés után tökéletesen siklik, és a játék során végig kényezteti az anális puha bőrét.

AzErős dübörgő rezgések még az igényes anális játékosoknak is tetszeni fognak. A 6 rezgés- és 7 forgatási program, amelyeket hangulatodnak megfelelően kombinálhatsz, gondoskodik a félelmetes hátsó lyuk stimulálásáról.

A B-Vibe Rimming anális dugó gyönyörű türkizkék tenger színű. Nagy úszásra nem néznénk ki belőle, de a vízálló kivitelnek köszönhetően a játék könnyen és kényelmesen tisztán tartható.

A modern mágneses USB töltőrendszer gondol a környezetre és a pénztárcájára, mivel pénzt takarít meg az elemeken.

A távirányító gondoskodik a kütyü kényelmes vezérléséről. A távirányító hatótávolságát teszteltük, és szép 35 métert mértünk, pedig a gyártó csak 9 métert ad meg.

A szenvedélyes utazók értékelni fogják az elegáns, cipzáras táskát és különösen az "utazási zár" funkciót. Ez zárolja a gombokat a tűn és a vezérlőn, hogy véletlenül se táncoljanak ki rosszkor.

Ezt a kék szépséget kicsit zajosabb működtetni, de nem csoda, hiszen egyszerre rezeg és forog. Ez sajnos megmagyarázza a tű magasabb árát. Mégis úgy gondoljuk, hogy elsősorban a félelmetes teljesítményét és az általános luxus kialakítását fogja értékelni, és a játék apró hibái felett legyint a kezével.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "B-Vibe Rimming 2 vibrációs análdugó rotációs golyókkal (15 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem