Betöltés...

Világító dildó tapadókoronggal Pinky Glow (21,5 cm)

Ár: 9.195 Ft

Azátlátszó Pinky Glowdildó rózsaszín középponttal gyönyörűen világít a sötétben neon rózsaszínű színnel. Csak hagyd nappal, és élvezd a varázslatos lumineszcenciát éjszaka. A játék finom ára nem fogja kiüríteni a pénztárcádat.
A kütyüvalósághű formája kisebb makkkal és valósághű erekkel egy valódi péniszre hasonlít. A dildó szépen hajlítható, így könnyen behelyezhető és tiszteletben tartja az egyéni anatómiát. A dildó ívelt hegye masszírozza a G-pontot vagy a prosztatát, és fokozza a játékélményt.
Közepes átmérőjével és 18,5 cm-es használható hosszával a dildó a hüvely mélyén található méhnyakig vagy a C-pontig ér a hüvely elülső falán. Améhnyak érzékeny az ingerlésre, mivel számos idegvégződéssel van átszőve, amelyeket főként enyhe nyomás aktivál. A dildónak kellemesen rugalmas és csak puha hegye van, így finoman ingerli a méhnyakat. Ebben különbözik a Pinky Glow a keményebb dildók használatától, amelyek általában fájdalmasan ütik a méhnyakat. Tesztelőnk, Kamila a méhnyak ingerlésével éri el az úgynevezett méhnyakorgazmust.
Tetszeni fog a megbízható tapadókorong is, amely bármilyen sima felületre tapad. A vibrátort fel tudod szerelni, és vad kéz nélküli lovaglásban vagy hármas szexjátékban gyönyörködhetsz.
A testbarát szilikon anyag, amelyből a vibrátor készült, számunkra kicsit TPE-nek tűnik. Don Pudre Úgy találtuk, hogy a pöttyök a dildóra ragadtak, de amikor erotikus porral púdereztük, szép bársonyos felületet kapott.
Kiemelnénk a vízálló kivitelezést is, ami a dildót hívogatóvá teszi a zuhany alatt vagy a kádban való játékra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Világító dildó tapadókoronggal Pinky Glow (21,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem