Betöltés...

Karamelles síkosító gél Sexy Elephant (100 ml) – limitált kiadás

Ár: 3.015 Ft

Bővítettük a népszerű, ízesített síkosítók portfólióját egy karamellás változattal, amely ugyanazzal a formulával rendelkezik, mint az összes elefántgél. A síkosítót aloé verával, hialuronsavval és szkvalánnal praktikus, pumpás airless flakonba zártuk, összetételének köszönhetően gyönyörűen siklik és gyengéd még a legérzékenyebb bőrhöz is. A kiegyensúlyozott pH-értéknek köszönhetően ez a síkosító mindennapos használatra is alkalmas, és mint minden síkosítónk, ez sem tartalmaz színezéket, mesterséges tartósítószert vagy parabént.

A síkosító különleges, kiegyensúlyozott formulával rendelkezik, amely megkülönbözteti a piacon kapható összes többi ízesített géltől. A Sexy Elephant karamelles síkosító bódítóan édes karamell illatával csábítja el. Az első nyalás után meg fogja tapasztalni, hogy a gél nem túlságosan édes vagy ragacsos, mint más orális síkosítók. 100 ml-es kiszerelése sokáig kitart, mivel a kellemesen sűrű állag bársonyosan sima réteget képez a bőr felszínén, amin keresztül egészen a csúcsig csúszhat el. Ráadásul orális, hüvelyi vagy anális szexhez is használhatod.

Síkosító gélünk gyengéd formulája aloé verát tartalmaz, amelyet a hagyományos gyógyászatban kisebb sérülések gyógyítására és napozás utáni bőrirritációk enyhítésére használnak. Hidratáló hatásának köszönhetően hatékonyan puhítja és lágyítja a bőrt, helyreállítja annak rugalmasságát. Emellett az aloé verában található poliszacharidok elősegítik az intim terület egészséges mikrobiomját. Ez a zamatos növény számos antioxidánst, valamint vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, például A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, C-, E-vitamint, folsavat, magnéziumot, mangánt, cinket, rezet, krómot, kálciumot, káliumot és vasat.

A síkosítóhoz hialuronsavat is adtunk, amely hidratáló tulajdonságairól híres, mivel hatalmas mennyiségű vizet köt magához. Emellett elősegíti a kollagén termelődését a szervezetünkben, ami rugalmasságot ad a bőrnek, és hozzájárul a sérülés helyén hiányzó szövetek gyorsabb helyreállításához. Ennek eredményeképpen gyakran használják ránctalanító krémekben, mivel képes feszesíteni a bőrt és minimalizálni a ráncok megjelenését.

A síkosító géljeink legfontosabb összetevője a szkvalán, amely a gélnek pompás csúszóképességet ad. Ezen kívül ez az anyag a szilikonos síkosítókhoz hasonlóan viselkedik. Ezért nevezik a szkvalánt természetes szilikonpótlónak is. Felkenve a száraz olajhoz hasonlít, tehát jól felszívódik és nem zsírosít. Erős regeneráló és hidratáló hatása miatt gyakran adják kenőcsökhöz és kúpokhoz az aranyér kezelésére.

A Sexy Elephant karamelles síkosító vízbázisú, nemcsak orális szexhez, hanem maszturbációhoz vagy hagyományos szexhez is használható. Alkalmas erotikus segédeszközök és latex óvszerek síkosítására is.

A praktikus pumpával és kupakkal ellátott, modern, airless csomagolásba nem juthat levegő vagy baktérium. Ezért tudtunk kíméletes, természetes, parabénmentes tartósítószereket használni a síkosító gél előállítása során. És hogy a gél még a legérzékenyebb bőr számára is megfelelő legyen, nem adtunk hozzá mesterséges illatanyagot vagy színezéket. Az átlátszó síkosító gél ezért nem fog foltot hagyni az ágyneműn vagy a fehérneműn. A természetes összetevők felverése miatt azonban eleinte kissé tejes színe lehet.

A legtöbb víz alapú síkosító gél glicerint és propilénglikolt tartalmaz, amelyek segítenek a gélek viszkózus és csúszós állapotát fenntartani. Ezek nagy mennyisége azonban a gél magas ozmolalitása (aktív részecskék koncentrációja) miatt zavarhatja az intim területek érzékeny bőrét. Ezért 2012-ben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kiadott egy dokumentumot, amelyben azt ajánlja, hogy e két anyag mennyiségét a síkosító gélekben 9,9% alá csökkentsék. És mivel a mi karamellás síkosító gélünkkel erre odafigyeltünk, a glicerin és propilénglikol koncentrációját minimálisra csökkentettük.


Figyelmeztetés
A felverés okozta esetleges fehér zavarosság nem jelent hátrányt. Tartsa a síkosítót gyermekek elől elzárva. Kerülje a szemmel való érintkezést. Amennyiben a gél a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció vagy egyéb tartósan fennálló probléma esetén forduljon orvosához. A terméket a lejárati idő előtt használja fel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Karamelles síkosító gél Sexy Elephant (100 ml) – limitált kiadás" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem