Betöltés...

Bőr paskoló Leatherix Paw (35 cm)

Ár: 13.160 Ft

A Leatherix Mancs játékos kiskutya mancs dizájnban meghozza a kedvet a vad játékhoz.
Az eszköz tökéletes a könnyű fenekeléshez. Puha párnázottsága tompítja az ütés erejét, így BDSM-játékod szuper szórakoztató lesz, amely nem hagy nyomokat.
A párnázott fenekezőt mindenki értékelni fogja, aki nem tudja felmérni az ütés erősségét. Ha azonban megtanulja, megfordíthatja a játékot, és az eszköz lapos oldalával elfenekelheti alárendeltjét. A fenekező Sima, lapos oldala enyhén csíp , amikor a feneket vagy a combot éri.
Ami nekünk tetszik a fenekezőben, a formáján kívül, az a piros színe , ami eltér a legtöbb fekete fenekezőtől, fenekező lapáttól vagy ostortól. Az eszköz így dísze lesz a játékgyűjteményednek.
Az ergonomikusan jól formázott nyél jól esik a kézben, még akkor is, ha lapos. A végén egy hurkot találsz, amelyet játék közben a kezedre húzhatsz. Így a pofozógép nem fog kicsúszni a kezedből. Akció után akassza fel az eszközt a falra, hogy legközelebb ne kelljen keresgélnie a szekrényben vagy a fiókban.
A Leatherix Paw kiváló minőségű marhabőrből készült, amelyet a gyártó báránybőrrel párnázott ki. Ennek köszönhetően a játék sima és puha felületű, amelyet már az első simogatás után imádni fog.
A bőr vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, ezért használat után nedves ruhával törölje le, majd törölközővel szárítsa meg. Így a pofozógép tiszta marad, és készen áll a következő használatra.
A Leatherix Mancs elfenekelőt leginkább a játékos párok értékelik, akik nem vágynak fájdalmas elfenekelésre. A kemény BDSM szerelmeseinek azt ajánljuk, hogy válasszanak egy másik modellt a kínálatunkból, amely megfelel az elvárásaiknak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bőr paskoló Leatherix Paw (35 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem