Betöltés...

Leatherix Restrain bőr bilincsek készlete kézre és lábra nyakörvvel

Ár: 50.125 Ft

A minőségi Leatherix Restrain bőr kéz- és lábbilincs készlet gallérral tökéletes ajándék lesz mindenkinek, aki szereti a BDSM-et, és a közönséges plüss bilincsek már nem elégségesek. Bárki, aki szereti, ha kényeztetik, megadja magát az elképesztően puha és kiválóan megmunkált bőrnek, amely szorosan lefogja az egyes alárendelteket.
Nekünk első látásra megtetszett a készlet. A fekete és a barna kombinációja az arany kiegészítőkkel együtt fényűzőnek tűnik .
A kiváló minőségű borjú nubuk kivitel nagyon erős és tartós. A gyártó az összes bilincset és a gallért puha báránybőrrel párnázta ki, ami szó szerint kényezteti a testet. Ezért a játék után nem maradnak karcolások vagy zúzódások a testen.
A készletben mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy teljesen mozgásképtelenné tedd engedelmes feledet. A 27-37 cm-es állítható kerületű kézbilincsek és a 30-40 cm-es kerületű lábbilincsek szinte mindenkinek tökéletesen illeszkednek. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy a keskeny csuklójú nők hajlamosak a bilincseket lazábbnak találni. De ezt egy kis trükkel megoldhatod. Próbáld ki, hogy először egy sállal tekered be a kezed. Ez megnöveli a csukló körméretét, és a partnered nem fog kiszabadulni a bilincsből.
Másik bevált tippünk a nagyobb körfogattal való megbirkózásra, hogy bilincsekkel bilincseld a kezeidet a bokádhoz.
A csomagban talál egy 44-55 cm-es, állítható kerületű nyakörvet is. Ez egy kicsit kilóghat egy nő kis nyakán.
Hogy a bilincsek meghúzása zökkenőmentes és gyors legyen, a gyártó a csat végére egy görgőt helyezett, amelymegkönnyíti a bilincsek rögzítését.
Nagyra értékeljük a csatcsőrök végén található szemeket is, amelyekhez zárakat rögzíthetünk, hogy a bilincsbe zárjuk az alárendelt személyt.
A kiváló minőségű valódi bőr vízálló, ezért játék után gondosan tisztítsa meg nedves ruhával. Ne feledje, hogy a bilincset, beleértve a gallért is, rendszeresen ápolja speciális viasszal vagy impregnálóval, hogy a nubuk táplált és rugalmas maradjon.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Leatherix Restrain bőr bilincsek készlete kézre és lábra nyakörvvel" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem