Betöltés...

Bőr ostor Leatherix Surrender (147 cm)

Ár: 25.045 Ft

A Leatherix Surrender ostor az egyik legkeményebb verés eszköze a kínálatunkban. Ezért csak tapasztalt személyeknek ajánljuk, akik tudják, hogyan kell használni a különböző típusú botokat, ostorokat és verőpálcákat. Az ostor veszélyes lehet, mert ha a domináns partner túlzásba viszi az ütést, akkor az ostorral megvághatja partnere bőrét.
A segédeszköz egy csomóval és bojtokkal ellátott nejlonzsinórral készül, amely sebészi pontossággal landol a célponton anélkül, hogy az ostor kicsavarodna. És hogy az ostor vége biztosan oda kerüljön, ahová kell, a fenekezőnek mindig erőteljes ütést kell alkalmaznia. Az alárendelt partner nem fogja megúszni a rendkívüli fájdalmat , és az ostor minden egyes ütése látható hegesedéseket és zúzódásokat fog hagyni a bőrén.
Mint minden kemény játéknál, a fenekelés előtt határozzon meg egy biztonságos szót, amelyben megegyezik partnerével. A jelszót az alárendelt abban a pillanatban fogja kimondani, amikor már nem érzi magát kényelmesen és biztonságban a fenekelés alatt.
Lady Viktoria Az ostort profi dominánk is használja B DSM-szalonjában, és dicséri az ergonomikus fémnyelet, amely nem fonott. Azt mondja, hogy a sima nyél szilárdabb, biztosabb fogást ad neki, és a fém pszichológiailag durvábbnak érzi a rabszolgáit.
Ha rajongsz a valódi bőrért, amelynek mámorító illata van, örömmel fogod hallani, hogy az ostor minőségi borjúbőrből készült. Tetszik, hogy az ostor nem bomlik ki, mint néhány konkurens termék, így megbízhatsz a precíz kivitelezésben.
A nyélen egy praktikus fémszemet találsz, amire felakaszthatod az ostort a privát kínzókamrádban.
Az egyetlen panasz, hogy a karbantartás egy kicsit nehezebb. A vér vagy az izzadság belekerülhet a kötött anyagba, így egy kicsit több időt fogsz tölteni a játék tisztításával. Javasoljuk továbbá az ostor fertőtlenítését egy kíméletes fertőtlenítőszerrel az erotikus segédeszközök számára.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bőr ostor Leatherix Surrender (147 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem