Betöltés...

Bőr nyakörv bilincsekkel kézre Leatherix RestrainMe

Ár: 33.025 Ft

ALeatherix RestrainMebőr nyakörv bilincsekkel a BDSM ínyencek gyűjteményét gyarapítja, akik szeretik a szigorú korlátozást és a kemény gyakorlatokat . Ez a termék a kiváló kivitelezéssel a luxus Leatherix kollekciónkhoz tartozik, és egyedülálló terméket képvisel kínálatunkban. Nincs még egy olyan nyakörvünk, amelynél a bilincsek közvetlenül a nyakörvhöz vannak rögzítve.
Lady Viktoria A nyakörvön egy vastag fémszem van a póráz rögzítéséhez. Profi dominánk is használja a játékot BDSM-szalonjában, és elmondta, hogy a gyűrűn keresztül kötelet is átfűz. Az eszközzel való játék során azonban mindig légy óvatos. Győződj meg róla, hogy elegendő helyet hagysz a nyakad és a nyakörv között, és ne korlátozd partnered légzését.
A játék marhabőrből készült, ami prémium minőségű és tartósságú. Ez a természetes anyag hosszú élettartammal jutalmazza Önt, ha megfelelően karbantartják. Nem tudtunk betelni a valódi bőr jellegzetes illatával , amely hamarosan a te fétiseddé is válik.
A magas gallér és a bilincsek puha belső párnázást kaptak, amely nem fogja dörzsölni a nyakad vagy a csuklód érzékeny bőrét.
A hám használatakor azt tapasztaltuk, hogy a bilincsek a galléron úgy forognak egyik oldalról a másikra, mint egy képzeletbeli óra mutatója. Ha a béklyózott partner begörcsölne, kissé megváltoztathatja a kezei helyzetét, és így enyhülést kaphat.
A nyakörv és a bilincsekuniverzális mérete nőknek és férfiaknak egyaránt megfelel.
A vízálló kivitelnek köszönhetően a játékról az esetleges szennyeződések könnyen letisztíthatók egy nedves ruhával.
Tetszik, hogy a nyakörv és a bilincs csatján egy szemet találsz , amin keresztül a zárat át lehet fűzni. Így a partner nem tud kiszabadulni a kütyüből saját maga, és teljesen ki lesz szolgáltatva domináns felének. A zárak nem tartoznak a csomaghoz. A zárak nem tartoznak a csomaghoz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.04
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bőr nyakörv bilincsekkel kézre Leatherix RestrainMe" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem