Betöltés...

Bugyivibrátor The Silent Wave távirányítóval (8,7 cm)

Ár: 12.210 Ft

A Silent Wave bugyivibrátor nagyszerű eszköz a maszturbáció és a partneri pillanatok diverzifikálásához. Séta közben a nők értékelni fogják, hogy a vibrátor nem zavarja a bugyit, nem nyomja vagy mozog. A távirányítónak köszönhetően még a nyilvános előjáték is feldobható a Silent Wave erőteljes vibrációs játékával.
Tetszik, hogy a modell nem lapos, hanem anatómiailag ívelt testtel , valamint szuper alakú kiemelkedésekkel rendelkezik, amelyek mind a csiklóhoz, mind a hüvelybemenethez tapadnak. A vibrációs motor intenzíven továbbítja a rezgéseket a játék teljes hosszában.
A versenytársak kínálatában többnyire klasszikus bugyivibrátorokat találsz, amelyeknek van egy bevezető hüvelyi része a G-pont stimulálására. Majdnem egy feltűnésmentes kis vibrátort keresne, amely csak a klitorisz stimulálására összpontosít, mint tűt a szénakazalban.
Szeretjük feldobni a tisztálkodási rutinunkat, az autózást és a kutyasétáltatást egy bugyivibrátorral. Vagy szex közben a csiklóra tesszük a masszázsfej alternatívájaként.
Teste orvosi minőségű szilikonnal van bevonva, amely olyan puha, mint a bársony. Ez az anyag könnyen tisztítható, mivel nem porózus felületű, és értékelni fogod hipoallergén tulajdonságait.
Azerős, zörgő rezgések mélyen behatolnak a testbe, és az egész medencefeneket átjárják. Azok a nők, akiknek az orgazmus eléréséhez erősebb klitorális stimulációra van szükségük, szintén kedvükre valónak fogják találni.
Válasszon a 9 rezgési program közül klasszikus és pulzáló üzemmódban egyaránt.
És mivel a készülék vízálló, az egészet leöblítheti folyó víz alatt.
Ha feltöltötted, a modellt a csomagban található mágneses USB-kábel segítségével töltheted fel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bugyivibrátor The Silent Wave távirányítóval (8,7 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem