Betöltés...

Vibrátor Pride Devotion (21,6 cm)

Ár: 23.405 Ft

Arobusztus Pride Devotionkettős vibrátort a jobb G-pont stimuláció érdekében ívelt csúcsával a kisebb átmérőjű segédeszközöket kedvelő nők fogják szeretni, akiknek az orgazmus eléréséhez klitorális stimulációra is szükségük van.
Merész lila színben, rózsaarany elemekkel, a készülék fényűző benyomást kelt. Jól kidolgozott, erősen vibrál és mágneses USB-kábellel tölthető. Ezért az igényes nők számára is alkalmas, akik szeretik a szép megjelenést és egy szuper paraméterekkel rendelkező modellt keresnek jó áron.
A vibrátor masszív és szilárd, ugyanakkor kellően rugalmas. A nők ezért fekve, állva vagy akár térdelve is behelyezhetik az ölükbe.
A behelyezési rész alján bemélyedéseket talál, amelyek finoman masszírozzák a hüvely falát, és így fokozzák a hölgyek játékélményét.
Aszéles kiemelkedés stimulálja a csiklót és az egész környező területet. A hüvelyi ingerléssel kombinálva a csúcspont csak pillanatok kérdése a nők számára.
Dicsérjük a lekerekített , stabil fogantyút is, amely kényelmessé teszi az eszköz kezelését.
A puha tapintású szilikon anyag ölelésre hívogat, és kenés után gyönyörűen siklik. A szilikon nem okoz allergiás reakciókat, ezért az egészségügyben is használják.
Az erőteljes rezgéssegítő 10 rezgési programot kínál, köztük klasszikus és pulzáló üzemmódot. És mivel a vibrátor csendes működésű, nem zavarja az intim pillanatokat.
A vízálló kivitelnek köszönhetően higiénikusan tisztán tarthatja a kütyüt. Használat után egyszerűen öblítse le folyó víz alatt.
A csomag tartalmaz egy mágneses USB-kábelt is, amely körülbelül 90 perc alatt tölti fel a modellt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrátor Pride Devotion (21,6 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem