Betöltés...

Női pumpa 2v1 Girls Madness (26,7 cm)

Ár: 42.075 Ft

A Girls MadnessLuxury Pump egy 3 az 1-ben multifunkcionális eszköz, amely kombinálja a vákuumszivattyút, az orális stimulátort és a hüvelyvibrátort. Az eszköz gyors orgazmushoz juttatja a nőket, és azoknak a pároknak is tetszeni fog, akik egy rendhagyó erotikus segédeszközzel szeretnék változatosabbá tenni intim életüket.
A versenytársaknál többnyire klasszikus vákuumszivattyúkat találunk, amelyeket a szeméremajkak megnagyobbítására használnak. A Girls Madness modell a vibráló fogantyú mellett egy mozgatható nyelvvel is rendelkezik a műanyag szivattyúnyúlvány belsejében. Ez kellemesen ingerli a csiklót vagy a mellbimbót 9 sebességi fokozatú üzemmóddal, miközben a pumpa vákuumja vért áraszt. A fel-le mozgással nyalogatásra késztető, rezgő nyelv a kívánt csúcspontra vezeti a nőket.
Imádni fogja az erős, megbízható vákuumot is, amely intenzíven vérzik a csiklót vagy a mellbimbókat a vákuumszivattyú 3 szívási móddal. Az intim területek érzékenyebbek lesznek minden érintésre, így a hölgyek erősebb klitorisz- vagy mellbimbóorgazmust fognak átélni.
A szerkentyűmásik vége, ívelt hegyével vibrátorként szolgál a hüvely és a G-pont stimulálására, erős rezgésekkel és 9 rezgési móddal ingerelve.
Az automata kialakításnak köszönhetően az ergonomikus testtel rendelkező vákuumszivattyút egy kézzel is működtetheti. Mindhárom funkciót külön-külön gombok vezérlik.
Mind a segédeszköz, mind a tartozékot körülvevő levehető mandzsetta puha tapintású, orvosi minőségű szilikonból készült, amely nem okoz allergiás reakciókat.
Az ABS műanyagból készült vákuumszivattyús tartozék erős vákuumnyomást is kibír, és ezen keresztül figyelheti, ahogy a női intim részek fokozatosan megnagyobbodnak.
Ha pedig az egyszerű karbantartás híve vagy, értékelni fogod a pumpa vízálló kivitelét, amely játék után folyó víz alatt teljesen leöblíthető.
Ami szintén tetszik a praktikus USB-töltővel ellátott modellben, az az elképesztően csendes üzemmód, amely nem zavarja a játékélményt.
Elegáns kialakításának és gyönyörű színének köszönhetően a kütyü születésnapi vagy évfordulós ajándéknak is alkalmas.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Női pumpa 2v1 Girls Madness (26,7 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem