Betöltés...

Lecsókolható masszázsgél Amazon Energy (30 ml)

Ár: 4.195 Ft

Az Amazon Energy ígéretes, gyengéd melegítő hatású masszázsgél új módját kínálja az intenzív és intim élmények elmélyítésének. Egyedülálló, frissítő energiaitalra emlékeztető illata új dimenziót hoz a masszázsokba, és lehetővé teszi, hogy felfedezze az izgalmas és élénkítő masszázs titkait. A gél nemcsak erotikus masszázsokhoz és orális szexhez ideális, hanem szenvedéllyel és energiával teli előjátékként is.Különleges formulája tökéletes siklást biztosít anélkül, hogy ragacsos érzetet hagyna maga után, így ideális társ minden intim pillanathoz.

Innovatív formula, amely gyengéd a bőrhöz, miközben hosszan tartó hidratálást és a zökkenőmentes masszázshoz szükséges csúszást biztosít.


FIgyelmeztetés Irritáció vagy kellemetlen érzés esetén hagyja abba a használatát. Gyermekek elől elzárva tartandó. Kerülje a szemmel való érintkezést, és ha érintkezik, öblítse le bő vízzel. Ne használja irritált bőrön. Hűvös, szellőztetett helyen tárolja. Ne használja fel újra a csomagolást. Felbontástól számított 6 hónapon belül használja fel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Lecsókolható masszázsgél Amazon Energy (30 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem