Betöltés...

Bőr nyakörv Leatherix Submission

Ár: 10.035 Ft

Aprecízen megmunkált nubukbőr nyakörv különféle szerepjátékokat fűszerez, és mind a könnyű, mind a keményebb BDSM játékhoz alkalmas. A póráz rögzítésére szolgáló középső fűzőlyuk a kicsit élesebb rántást is elbírja. A segédeszköz stílusosan és punkosan néz ki, így viseld öltözéked kiegészítőjeként. A nyakörv domináns megjelenését az ezüstszínű fém alkatrészek fokozzák.
Tetszik, hogy a modell a legapróbb részletekig ki van csiszolva. Az összes fémtüske és a gyűrűvel ellátott középső darab kiváló minőségű sebészeti acélból készült, és funkcionális csavarmenettel rendelkezik. Így nem csak a lőtt szegecsek, amelyek idővel leeshetnek néhány olcsó nyakörvről.
A tüskék nem lazulnak meg maguktól, de a biztonság kedvéért időnként ellenőrizze és húzza meg őket.
Anubukbőr kellemes illatú, tartós és kiváló minőségű természetes anyag, amely finom textúrája, puhasága, bársonyos matt kialakítása miatt népszerű. A nyakörv egyenes varrású, sehol nincs varrás, és a belső puhított réteg nem repedezik. Megfelelő ápolással a nubukbőr hosszú ideig megőrzi szép megjelenését.
Ön is értékelni fogja az állítható gallér kerületét, amelyet a 7 lyuk segítségével a nyakához igazíthat. Azt tapasztaltuk, hogy keskeny női nyakon kilóg, másrészt viszont szélesebb férfi nyakra is illik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bőr nyakörv Leatherix Submission" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem