Betöltés...

Bőr paskoló Leatherix Dagger (50 cm)

Ár: 16.820 Ft

A Leatherix Dagger egy bőrből készült, kardra emlékeztető kialakítású fenekelő eszköz, amely a bőrön látható nyomokat hagyó, kemény fenekezésekhez használt eszközeink közé tartozik. Ezért olyan tapasztalt emberek használják, akik élvezik a fájdalmat.
Egyedülálló abban, hogy két darab vastag bőrből áll . Ez erős megállást ad neki lendítéskor, mivel a második bőrréteg még intenzívebbé teszi az ütéseket. Nincs hasonló modell a kínálatunkban, és a versenytársaknál sem fogsz ilyet látni.
Lady ViktoriaA fenekezőt profi domina hölgyünk is használja BDSM s zalonjában. Elárulta nekünk, hogy csak olyan rabszolgákat büntet vele, akik durva bánásmódot és kemény BDSM gyakorlatokat igényelnek.
A fenekező kiváló minőségű marhabőrből készült, amely kellemes illatú és kitűnik minőségével és tartósságával. Megfelelő karbantartás mellett tehát az eszköz sokáig olyan jó lesz, mintha új lenne. A pofon külső oldala tökéletesen sima, fényes és elegáns tapintású. A pofon mindkét felületének belső oldalát a gyártó csiszolással módosította. Ez azt jelenti, hogy a bőr felső rétegét a feldolgozás során eltávolították, így láthatóvá vált a finom szálas szerkezet.
Tetszik nekünk az ezüst szegecsekkel díszített ergonomikus fogantyú is, amelynek köszönhetően a pofozógép kényelmesen kézben tartható és kényelmesen kezelhető a pofozkodás közben.
A praktikus akasztóhurokkal ellátott fenekező lapátot vízálló kivitelben látták el. Így a játékról nedves ruhával törölje le a szennyeződéseket. Időnként speciális bőrfényezővel is kezelheti a pofozót.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bőr paskoló Leatherix Dagger (50 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem